• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Yığılca Geleceğin Başkanlarına Emanet

Yığılca Geleceğin Başkanlarına Emanet
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bir günlüğüne koltuğunu çocuklara devretti.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bir günlüğüne koltuğunu çocuklara devretti.

SILA BAŞKAN GÖREV BAŞINDA

Orhangazi Yatılı Bölge İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi okul müdürü yardımcısı Ufuk Özdemir ile birlikte Başkan Yiğit'i makamında ziyaret etti.

Minik öğrencileri ve öğretmenlerini kapıda karşılayan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, koltuğunu Orhangazi Yatılı Bölge İlköğretim Okulu öğrencisi Sıla Korkmaz'a bıraktı. Bütün öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, kendisini ziyaret eden çocuklara belediyenin görev ve sorumlulukları ile çalışmaları hakkında bilgi verdi.

KÜÇÜK BAŞKANDAN İLK TALİMAT

Koltuğunu Başkan Yiğit'ten devralan Sıla Korkmaz, başkan olarak ilk talimatı, Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Hatipoğlu'nu arayarak verdi. Sıla Başkan, belediyenin ekonomik durumu ile ilgili hesapların yerinde ve zamanında takip edilmesi talimatı verdi.

ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLAMALIYIZ

Görev devri sonrasında kısa bir konuşma yapan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, sembolik olarak teslim ettikleri makamlara yarın çocukların oturacağını belirterek, "Onları şimdiden geleceğe hazırlamalıyız" dedi.

Yiğit, "Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Yarının belediye başkanları, milletvekilleri, valileri, işadamları onlar olacak. Bu makamları onlar yönetecek. Bize düşen görev onları bu makamlara en güzel şekilde hazırlamak ve yetiştirmektir" dedi. Başkan Yiğit çocuklara ileriye dönük hedefleri hakkında sorularda sordu. Çocuklardan aldığı cevaplara duyduğu memnuniyeti dile getiren Yiğit; onların doktor, hakim olmak gibi amaçlarının ve hedeflerinin olması bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Çocuklarımız için ne yapsak azdır diyerek Okullarımıza ve eğitime verdiğimiz önem ortada bu desteği her zaman sürdürmeye devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Yığılca Geleceğin Başkanlarına Emanet

Yığılca Geleceğin Başkanlarına Emanet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim