• BIST 9079.97
  • Altın 2324.254
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.9456
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Yığılca Başkan Yiğit’le Sporda Da Çağ Atlayacak

Yığılca Başkan Yiğit’le Sporda Da Çağ Atlayacak
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ilçede sporun gelişmesi ve gelecek nesillere aktarılması hususunda yaptığı çalışmalarla ilgili açıklamalarda...

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ilçede sporun gelişmesi ve gelecek nesillere aktarılması hususunda yaptığı çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Yiğit uygulamaya koydukları projeleri ve uygulanacak projeleri ile ilgili olarak "Belediye olarak gençlerimizin ve yeni yetişecek gençlerimize verdiğimiz önem çerçevesinde göreve geldiğimiz günden bu güne kadar fiziki olarak kullanımda olan 1 adet halı sahamızı komple yenileyerek ışıklandırılmasını yaparak gençlerimizin hizmetine açtık. Yine gençlerimize dönük olarak Spor Toto Başkanlığı ile ortak proje üreterek 1 adet halı saha yapımına yakın zamanda başlıyoruz. Bu kapsamda gençlerimize dönük kafeteryayı da gençlerimize kazandırıyoruz. İlçe gençlerinin oluşturduğu Düzce Süper Amatör ligde mücadele eden Yığılcaspor takımının desteklenmesi bakımından kaynak oluşturarak gerekli maddi yardım ve araç takviyesi yapılmaktadır" dedi.

GENÇLERE YATIRIM YAPAN BAŞKAN

Muzaffer Yiğit, atletizm takımı kurduklarını belirterek "İlçemizde atletizmin popülaritesini artırmak ve ülkemiz için geleceğin atletlerini çıkarmaya altyapı olacak atletizm takımı kurma çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Göreve geldikten sonra belediye güreş takımını kurarak gençlerimizin güreşe olan sevgisini artırmaya özen gösteriyoruz. Okullarda sporun gelişmesi ve sevilmesi için gerekli tüm desteği veriyoruz, başarılı sporcu gençlerimizi ödüllendirerek kendilerine olan özgüvenlerinin yükselmesine ve sürekli taze kalmasını sağlıyoruz. Memleketimizin her bir köşesi ayrı güzel. Gençlerimizin tarihlerini öğrenmeleri ve yeni yerler görmelerini, başka İllerdeki akranlarıyla kaynaşmaları dostluk ve arkadaşlık kurmalarını sağlamak amacıyla Çanakkale ve Edirne gibi tarihi yerlere geziler düzenledik ve bu gezilerin ülkemizin dört bir köşesine olacak şekilde düzenlemeye devam edeceğiz. Gençlerimizin spor, yaşam, kültür ve doğa ile iç içe olmalarını sağlamak, gelişimlerine öncülük etmek ve ileriye dönük ufku geniş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim