• BIST 9079.97
  • Altın 2323.132
  • Dolar 32.3439
  • Euro 34.8631
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Yetiştirme Yurdunda Çocuğa Şiddet İddiası

Yetiştirme Yurdunda Çocuğa Şiddet İddiası
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, Denizli Yetiştirme Yurdu'nda bir çocuğa şiddet uygulandığını ileri sürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, Denizli Yetiştirme Yurdu'nda bir çocuğa şiddet uygulandığını ileri sürdü. Olayla ilgili olduğu iddia edilen görüntüleri paylaşan Sancar, yetkililerden gerekeni yapmasını istedi.

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, CHP Denizli Eski Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile il binasında basın toplantısı düzenledi. Denizli Yetiştirme Yurdu'nda çekildiğini iddia ettiği görüntüleri basınla paylaşan Sancar, görüntülerin dehşet verici olduğunu söyledi. Görüntülerde, yemekhanede yemek yiyen bir çocuğa bir erkek görevlinin boynundan tutarak, bir kadın görevlinin ise yemek yediği tabağa vurarak şiddet uyguladığını iddia eden CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, görüntüleri izlerken büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Görüntünün ellerine 3 gün önce geçtiğini ve doğrulattıktan sonra paylaştıklarını belirten Sancar, "Önce bir erkek görevli ardından bir kadın görevli Denizli Yetiştirme Yurdu'ndaki bir çocuğa şiddet uyguluyor. Çocuk yemeği yemeden kalkıp gidiyor. Bu konuda ihmali olanlara, sayın bakana, sayın valiye soruyorum. Kendi çocuğunuza böyle bir şey yapılsa ne yapardınız? Kendi çocuğunuzun boynu sıkılsa öylece seyredebilir misiniz? Kendi çocuğunuzun suratına yemek tabağı fırlatılsa öylece bakar mısınız? Görüntülerin doğruluğunu teyit ettik" dedi.

KONUYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Görüntülerin yaklaşık 1 yıl önce çekildiği belirlenirken, konuyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın müfettiş görevlendirdiği kaydedildi. Görüntülerin ardından çocuğun yemeğine vurarak döken kadın görevlinin yerinin değiştirildiği ifade edilirken, çocuğun da koruma altına alındığı açıklandı.

Yetiştirme Yurdunda Çocuğa Şiddet İddiası

Yetiştirme Yurdunda Çocuğa Şiddet İddiası

Yetiştirme Yurdunda Çocuğa Şiddet İddiası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim