• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Yetimlere "Büyük" Sevgi

Yetimlere "Büyük" Sevgi
Adana Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile Adana İnsani Yardım Derneği'nin (ADYAR) Ortaklaşa Gerçekleştirdiği "Yetim Gülerse...

Adana Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile Adana İnsani Yardım Derneği'nin (ADYAR) Ortaklaşa Gerçekleştirdiği "Yetim Gülerse Dünya Güler" projesi kapsamında 60 yetim çocuğa bisiklet dağıtıldı.

DSİ Seyhan Sami Kayahan Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğe Vali Mustafa Büyük, Vali Yardımcısı Kadir Okatan, ADYAR üyeleri, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yetim çocukları bulunan ihtiyaç sahibi aileler katıldı.

"KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER"

İlk olarak tesislerde sabah kahvaltısıyla başlayan programda Vali Mustafa Büyük ile kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ihtiyaç sahibi aileler ve çocuklarıyla bir araya geldi. Neşeli bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda yetkililer çocuklarla sohbet ederek, şakalaştı.

Kahvaltının ardından etkinlikte konuşan Vali Mustafa Büyük, "Bugün burada sizlerle olmak, katıldığım ve katılacağım tüm programlardan daha anlamlı" dedi.

Toplumu ayakta ve güçlü tutan, geleceğe ümitle bakılmasını sağlayan konunun, her kesimin bir biri ile olan birlikteliği olduğuna vurgu yapan Vali Büyük, "Devletimizin ve milletimizin verdiği imkânları ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmada sadece bir aracı olarak, yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu tür etkinlikleri genelde kamuoyu önünde değil, daha çok bir araya gelerek yapmaya özen gösteriyoruz. Ancak bu gün, çalışma arkadaşlarımız ve ADYAR üyelerimiz ile beraber geniş bir katılımla sizlerle birlikte bir araya gelelim istedik. Burada olmaktan duyduğumuz mutluluğu tekrar ifade ederek, hoş geldiniz diyorum" şeklinde konuştu.

"BAŞARILI OLMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMALISINIZ"

Vali Büyük, gençlere ve çocuklara yaşamlarında mutluluklar dileyerek, hayatta başarılı olmaları için daha çok çalışmaları gerektiğini, onlara bu anlamda yapılacak her türlü desteği ve katkıyı vermeye hazır olduklarını söyledi.

Kahvaltının ardından Vali Mustafa Büyük, 6 ile 14 yaşları arasında değişen 60 çocuğa bisiklet dağıttı. Bisikletlerini alarak süren çocukların heyecanı ve mutluluğu, ailelerini ve yetkilileri duygulandırdı.

Bisikletini alan bazı çocuklar duygularını dile getirip, arkadaşlarının bisiklet sürdüklerini gördüklerinde kendilerinin de olması için dua ettiklerini belirterek, bu isteğini yerine getirenlere teşekkür ettiler.

Yetimlere "Büyük" Sevgi

Yetimlere "Büyük" Sevgi

Yetimlere "Büyük" Sevgi

Yetimlere "Büyük" Sevgi

Yetimlere "Büyük" Sevgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim