• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Yeşilyurtspor Masa Tenisinde 4 Kupa, 7 Madalya Kazandı

Yeşilyurtspor Masa Tenisinde 4 Kupa, 7 Madalya Kazandı
Malatya Yeşilyurtspor Masa Tenisi Takımı Kahramanmaraş'ta katıldığı Bölgesel Dostluk Ligi Müsabakaları'nda kazandığı başarıların ardından en fazla...

Malatya Yeşilyurtspor Masa Tenisi Takımı Kahramanmaraş'ta katıldığı Bölgesel Dostluk Ligi Müsabakaları'nda kazandığı başarıların ardından en fazla madalya ve kupa kazanan "İl Ödülü" almaya hak kazandı.

23-24 Ocak günleri arasında Kahramanmaraş'ta yapılan Masa Tenisi Bölgesel Dostluk Ligi Müsabakalarına katılan Yeşilyurtspor takımı önemli bir başarıya imza attı.

10 ilden 100'e yakın sporcunun katıldığı turnuvaya büyükler ve minikler kategorisinde katılan Yeşilyurtspor Masa Tenisi takımı tüm kategorilerde kupa ve madalyaları topladı. Büyük erkeklerde takım birinciliği, minik erkeklerde ise takım ikinciliğinin yanı sıra ferdi müsabakalarda önemli başarılar elde eden masa tenisi takımı dört kupa ve yedi madalya ile turnuvaya damgasını vurdu. Yeşilyurtspor turnuvada en fazla kupa ve madalya sahibi olması nedeniyle tertip komitesi tarafından "İl Ödülü"ne layık görüldü.

BAŞKAN SUCU,"HEDEFLEDİĞİMİZ BAŞARILARA TEKER TEKER ULAŞIYORUZ"

Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, Masa Tenisi takımıyla gurur duyduklarını söyledi. Yeşilyurtspor'un tüm branşlarda arzu edilen sonuçları elde ettiğini ifade eden Kulüp Başkanı Sucu," Masa Tenisi takımımız Kahramanmaraş'ta katıldığı turnuvada ilimizi başarıyla temsil etmiştir.Dört kupa ve yedi madalya kazanan takımımız gurur duyulacak başarıların imza atarak en fazla derece yapan İl Ödülüne layık görülmüştür. Orhan Altay yönetimindeki teknik ekibimizi ve sporcularımızı canı gönülden kutlarım " dedi.

Başkan Sucu," Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'ın kulübü sahiplenmesinin ardından tüm branşlarda güzel sonuçlar alıyoruz.Futbol, basketbol, voleybol, tekvando, güreş,masa tenisi,görme engelliler ve vücut geliştirmede hedeflediğimiz sonuçlara teker teker ulaşıyoruz.Malatya amatörünün alt yapısı olma hedefiyle çıktığımız bu yolda genç yetenekleri sportif faaliyetlere katarak zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sunuyoruz.Kulübümüzde görevli antrenörler ile sporcularımız sağladığımız desteklerin karşılığında başarılı sonuçlar elde ederek bizleri ve ailelerini mutlu ediyorlar.Takımlarımızın yer aldıkları müsabakalarda kulübümüzü ve ilimizi başarıyla temsil etmeleri bizleri gururlandırmaktadır" dedi.

Yeşilyurtspor'un uyumlu çalışan bir Yönetim Kuruluna sahip olduğunu belirten Başkan Sucu,"Yönetim Kurulumuz iyiniyetli ve gayretli çalışan isimlerden kuruludur,hepimizin tek amacı ilimizdeki spor anlayışına katkı sağlamaktır.Belediye Başkanımızın desteği, Yönetim Kurulumuzun özverili çalışması doğal olarak saha sonuçlarına yansıyor.Tüm kurumlarla çok güzel bir iletişime sahibiz.Takımlarımızın antrenmanlarına tesis desteği sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sadi Fındıklı'ya ayrıca teşekkürlerimi sunarım" diye konuştu.

Yeşilyurtspor Masa Tenisinde 4 Kupa, 7 Madalya Kazandı

Yeşilyurtspor Masa Tenisinde 4 Kupa, 7 Madalya Kazandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim