• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Yeşilyurt Belediyesi, Hizmet İçi Eğitim Programlarını Yoğunlaştırdı

Yeşilyurt Belediyesi, Hizmet İçi Eğitim Programlarını Yoğunlaştırdı
Yeşilyurt Belediyesinin, Hizmet İçi Eğitim Programlarını yoğunlaştırdığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, temeli eğitim...

Yeşilyurt Belediyesinin, Hizmet İçi Eğitim Programlarını yoğunlaştırdığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, temeli eğitim olmayan hiçbir hizmetin sürekliliği olmaz diyerek, "Bütün projelerin ve hizmetlerimizin temeline eğitimi yerleştirdik" dedi.

2016 yılını kalite yılı olarak ilan eden Yeşilyurt Belediyesi, Hizmet İçi Eğitim Programlarını yoğunlaştırdı. Eğitimler kapsamında İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık tarafından "Yönetimde İnsan İlişkileri ve İletişim" ile "İş Yaşamında Beden Dili" konuları anlatıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve başkan yardımcılarının katılımıyla ilki gerçekleştirilen hizmet içi eğitimler 22 başlıkta, 2 ay sürecek ve tüm personeller katılacak. Yeşilyurt Belediyesi Yakınca Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitim programına Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Haydar Şahin, Mehmet Çınar, Meltem Kavuk, Murat Türksoy, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman, Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürü Selahaddin Üzmez ile Özel Kalem Müdürü M. Aziz Arslan katıldı.

Ocak ve Şubat ayını kapsayacak olan Hizmet İçi Eğitim Seminerleri'nde 22 başlık altında eğitim programları düzenleyeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, temeli eğitim olmayan hiçbir hizmetin sürekliliğinin olmayacağını vurguladı. 2016 yılını kalite yılı olarak belirledikleri için halka ulaştırılacak tüm hizmetlerin temeline eğitimi yerleştirdiklerini belirten Polat, "Bizim bütün yaptığımız çalışmalar, hayata geçirdiğimiz projeler ve halka ulaştırdığımız tüm hizmetlerin temelinde eğitim vardır. Eğitim ve bilginin olmadığı yerde sürekli başarıyı yakalayamazsınız. Kaliteyi artırmak ve sürekli hale getirmek için önceliğimiz eğitim olacak. Belediyede görev yapan personellerimizin bilgili, deneyimli ve donanımlı olması için Hizmet İçi Eğitim Seminerlerine farklı bir gözle bakıyoruz. İlk seminerde bizi yalnız bırakmayan İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık hocamız tarafından gelen teklif sonrasında Başkan Yardımcımız Haydar Şahin ile ilgili birim müdürlerimizin yaptıkları çalışma neticesinde bir takvim oluşturuldu. Ocak ve Şubat ayında 22 başlık altında düzenleyeceğimiz Eğitim Seminerleri İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İnönü Üniversitesi Battalgazi MYO Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimlerden sorumlu Öğretim Üyeleri tarafından verilecek" ifadelerini kullandı.

"YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN HİZMETLERİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ"

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık ise iletişim fakültesi olarak kamu kurum, kuruluş ve Malatyalılara katkı sağlayacak tüm etkinliklerde yer almaya gayret gösterdiklerini ifade etti. Işık, "Yeşilyurt Belediyesi ile ortaklaşa bir çalışma yaparak bu yılın ilk iki ayındaki Hizmet İçi Eğitim Seminerlerine destek vereceğiz. Akademik desteğimizle Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerine katkı sağlamış oluruz. Eğitime her zaman öncelik tanıyan Yeşilyurt Belediyesinin bu örnek davranışını takdir ediyorum, umarım diğer belediyelere örnek teşkil eder" şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediyesi, Hizmet İçi Eğitim Programlarını Yoğunlaştırdı

Yeşilyurt Belediyesi, Hizmet İçi Eğitim Programlarını Yoğunlaştırdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim