• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Yeşilyurt Belediyesi, 2016 Yılı Asfalt Sezonunu Açtı

Yeşilyurt Belediyesi, 2016 Yılı Asfalt Sezonunu Açtı
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınması ile birlikte 2016 yılının asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarına...

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınması ile birlikte 2016 yılının asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Yeşilyurt ilçesinin değişik bölgelerinde kilit taşı, parke taşı, kaldırım, yol açma, yama ve asfalt serim çalışmaları yapan Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2016 yılı asfalt sezon açılışını Özalper Mahallesinde yaptı. Sezon açılışına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, başkan yardımcıları, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 2016 yılının 2015 yılına göre asfaltlama ve üst yapı çalışması bakımından daha verimli olacağını ifade etti. Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte asfaltlama çalışmalarına hız verdiklerini söyleyen Polat, "2014 ve 2015 yıllarında toplam 115 bin 212 ton asfalt serimi yapan ekiplerimiz, 2016 yılının ilk üç ayında ise bin 620 ton sıcak asfalt yama serimi gerçekleştirdi. 2016 yılının 2015 yılına göre asfaltlama ve üst yapı çalışması bakımından daha verimli olacaktır. Bu yılki hedefimiz ise tespit edilen bölgeler ve sonradan çıkacak eklemelerde birlikte toplam 70 bin ton sıcak asfalt serimi hedefliyoruz. 2016 yılının ilk sıcak asfalt serim çalışmasını Özalper Mahallesi Gülümser Caddemizde başlatıyoruz. Kış şartlarından dolayı bazı yollarımızın hasar gördüğünü ve bu yollarda çukurlar oluştuğunu tespit ettik. Vatandaşlarımızdan gelen şikayet ve talepler üzerine, hasar gören yollar ekiplerimiz tarafından incelenerek bir çalışma planı oluşturuldu. Ekiplerimiz acil müdahale edilmesi gereken cadde, sokak ve kavşaklarda asfalt ve yama çalışmalarına başladı. Bu hizmetleri gelişi güzel değil, ileriye dönük projelerin hayata geçirilebileceği şekilde titiz bir çalışmayla sürdürüyoruz. Bu kapsamda mahallelerimizde fınısher makineleri aracılığıyla asfalt serim, bakım ve onarım, eksik olan noktalardan başlayarak yapılacak" şeklinde konuştu.

Polat, ekiplerin büyük bir yoğunluk içerisinde ve özveriyle çalıştığını ifade etti. Polat, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizi canı gönülden tebrik ediyorum, geride kalan iki yıllık dönemde hedeflediğimiz rakamların üstüne çıktık. Bu başarıda çalışanlarımızın büyük bir emeği söz konusudur. 2016 yılı içinde başlatmış olduğumuz asfalt serim çalışmalarında öncelikle eski parçalanmış asfaltı sökerek yerine daha kaliteli malzeme kullanıyoruz. Bu işlemi yaparken de kaldırım ve refüj çalışmalarıyla mahallelerimizi daha yaşanabilir bir konuma getirmenin gayreti içerisindeyiz. Halkımızın bu çalışmalara gösterdiği ilgi ve memnuniyet bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyesi, 2016 Yılı Asfalt Sezonunu Açtı

Yeşilyurt Belediyesi, 2016 Yılı Asfalt Sezonunu Açtı

Yeşilyurt Belediyesi, 2016 Yılı Asfalt Sezonunu Açtı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim