• BIST 9475.37
  • Altın 2505.867
  • Dolar 32.5978
  • Euro 34.7962
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ilçenin yaşam kalitesini ve modernizasyonunu yükseltmeye devam ettiklerini kaydeden Yeşilyurt Belediye Başkanı...

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ilçenin yaşam kalitesini ve modernizasyonunu yükseltmeye devam ettiklerini kaydeden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Saha çalışmalarını kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

Başkan Polat, Topsöğüt Mahallesinde devam eden yol yenileme, genişletme ve sıcak asfalt dökümünü yerinde inceledi. Polat, "Hizmetlerimizin kalıcı, nitelikli ve uzun süreli olması için bu çalışmaları belli bir plan ve program dahilinde sürdürmek zorundayız. Bunu yapmaz isek ileri zamanlarda ciddi sıkıntılar yaşarız. Yeşilyurt Belediyesi olarak saha çalışmalarını yaparken alt yapıyla ilgili hizmetler sunan Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar yapıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ alt yapı çalışmasıyla ilgili Malatya için zaruri olan, yapılması gerekip riskli olan bir karar aldı. Alt yapı şebekesinin yenilenmesi bu açıdan bir riskti ve bu riski Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır aldı. Tabi ki vatandaşlarımız da bu açıdan sıkıntılar çekiyordu, biz hemşehrilerimizin yaşadıkları problemleri yakından biliyoruz. MASKİ alt yapı çalışmaları ve baca bağlantılarının yapım işine devam ederken, diğer taraftan doğalgaz veya elektrikle ile ilgili bir eksik veya giderilmesi gereken sorun varsa ilgili kurumlar bu çalışmalarını sürdürüyorlar" şeklinde konuştu. Polat, "Alt yapı ile ilgili bu tür sorunlar ortadan kalktığı andan itibaren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz planlamalarda yer alan yolları sıcak asfalt ya da sathi kaplamayla modern hale getiriyor. Vatandaşlarımızın bu aşamada yaşadıkları sıkıntıların farkındayız ancak sıcak asfalt dökümünden önce alt yapı çalışmalarının mutlaka tamamlanması gerekiyor. Belediyeler açısından bu tür durumlar bir risk olarak görülse de bizim için en önemlisi hemşerilerimizin sağlığıdır. Topsöğüt Mahallemizdeki ara bağlantı yollarımızın alt yapı çalışmaları devam ediyor. Buradaki uzun yolumuzu asfaltlayarak vatandaşlarımızın hizmetine yeniden açtıktan sonra diğer bölgelerdeki çalışmalara hız vereceğiz. Saha çalışmalarını gayretli ve fedakârca sürdüren bütün personellerimizi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum" dedi

Başkan Polat, daha sonra, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ve Fen İşleri Müdürlüğündeki mühendislerle birlikte İnönü Mahallesinde devam eden kaldırım yenileme ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada da açıklamalarda bulunan Polat, "Halkımıza yakışan hizmetleri yerine getirmek adına pratik ve çözüm odaklı iş planımızı geniş yelpazede uygulamaya devam ediyoruz. Yeşilyurt'taki bütün mahallelerimizi güzelleştirme ve değiştirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin dört bir tarafına hizmet ulaştıran ekiplerimiz gece- gündüz demeden milletimizin huzuru ve rahatı için gayret ediyor" ifadelerini kullandı. İnönü Mahallesindeki değişim ve dönüşüm hizmetlerini su, kanalizasyon, doğal gaz ve elektrik hatlarını yeniden düzenleyen kurumlarla ortaklaşa sürdürdüklerini söyleyen Polat, "İnönü Mahallemizde MASKİ'nin alt yapı şebekeleriyle ilgili çalışmaları dışında elektrik kablolarının yerin altına alınma çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz alt yapısı tamamlanan mahallemizdeki yol bakımları başta olmak üzere yürüyüş yollarını daha güzel bir görüntüye kavuşturmak adına kaldırım yenileme, ışıklandırma ve peyzaj düzenleme çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Bu caddemiz yeni kaldırımları ve aydınlatmalarıyla prestijli, güzel ve günümüz şartlarına uygun hale getirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İlçemizdeki bütün cadde ve sokakları aynı şekilde prestijli hale getireceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim