• BIST 8871.74
  • Altın 2241.161
  • Dolar 32.3373
  • Euro 35.0876
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya'da kurumlar arasında büyük bir uyum olduğunu ifade ederek, "Şehirde şu an herkes aynı noktaya bakıyor....

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya'da kurumlar arasında büyük bir uyum olduğunu ifade ederek, "Şehirde şu an herkes aynı noktaya bakıyor. Bu şekilde birlik ve beraberlik, hizmetlerin daha kolay ve daha kaliteli gelmesini sağlıyor" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İhlas Haber Ajansı (İHA) Malatya İl Temsilciliğini ziyaret ederek basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Başkan Polat, "Bu gibi günler basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya gelmemiz, sohbet etmemiz ve istişare etmemiz için bir güzel bir vesile" diye konuştu. Konuşmasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Polat, ülkenin terör örgütleri tarafından yoğun bir saldırı altında olduğunu kaydederek, "Terör örgütleri farklı renkler altında nöbetleşe terörist saldırıları yapıyorlar. Aynı noktada bakıyorsunuz yeşil kızıla devrediyor, kızıl renksize devrediyor. Vardiyalı bir şekilde terör nöbet tutuyorlar. Çeşit çeşit renkte terör örgütleri var. Bir taraftan da FETÖ dediğimiz, renksiz, alçak, her renge ve her şekle girebilen, ilkesiz, kutsalı olmayan PKK ve DAEŞ ile ortak eylemler yapan bir hain bir terör örgütü var. Bunlar hep birlikte ülkemize saldırıyorlar. Son aylarda da ekonomik terörü kullanmaya başladılar. Milletimiz düşmanın çok alçak olduğunu bildiği için tüm terör saldırılarından sonra kenetlenmesi bildi. Onlar da milletimizin bu tutumu karşısında artık bir başka yolu deneyelim dediler ve şimdi de ekonomi üzerinden saldırmaya çalışıyorlar. Ama milletimiz bunlar karşısında birliğini ve beraberliğini her zaman koruyor, Rabb'im de milletimizin birliğini ve beraberliğini daim etsin. Bu topraklar çok hain gördü bu hainler de diğerleri gibi toprağın altına gömülecek ama milletimiz her zaman baki kalacak" ifadelerini kullandı.

Malatya'da kurumlar arasında bir ahenk olduğunu ifade eden Başkan Polat, "Gerek milletvekillerimiz arasında gerek Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz arasında büyük bir uyum var. Şehirde şu an herkes aynı noktaya bakıyor. Bu şekilde birlik ve beraberlik, hizmetlerin daha kolay ve daha kaliteli gelmesini sağlıyor. Bunun yanında bakanımızın olması da bizim için ayrıca bir güç. Yine Genel Başkan Yardımcımızın olması da bizim için bir güç. Bunları şehrimiz için avantaja döndürmek lazım" dedi.

Yeşilyurt'un Malatya'nın büyüyen bir değeri olduğunu belirten Başkan Polat, "Yeşilyurt, nüfusu da her yıl düzenli bir şekilde artan bir ilçemiz. Elbette ki nüfusun artması bizi sevindiriyor. Çünkü nüfus arttıkça hem gelirimiz hem de cazibemiz artıyor. Bizler de Yeşilyurt'umuzun bu doğal cazibesini nasıl güçlendirebiliriz, nasıl kuvvetlendirebiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. Çok dinamik, genç ve yorgunluk nedir bilmeyen bir kadromuz var. Yeşilyurt bizim rüyalarımızı süslüyor biz de rüyalarımızı süsleyen bu güzel ilçe için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim