• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, en değerli varlık çocukların,...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, en değerli varlık çocukların, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcisi, aydınlık yarınların güvencesi olduğunu söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat mesajında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlam ve öneminin çok büyük olduğunu ifade etti. Polat, "23 Nisan'ı iyi değerlendirmeli ve geleceğin büyükleri çocuklarımızın bitmek bilmeyen enerjileriyle ülkemizin geleceğine ne gibi katkılarda bulunabileceğini hesaplamalıyız. Çocuklarımıza en güzel şekilde rehberlik ederek yakından ilgilenmeli, her zaman eğitimleri ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmalıyız. Unutulmamalıdır ki bugün yapacağımız bir hata, ülkemizin geleceğine verilecek bir zarara dönüşebilir. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir. Bize düşen görev ise çocuklarımızı dürüst, çalışkan, başarılı, vatanını ve milletini seven, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirebilmektir. İnanıyoruz ki, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlama gayretimiz, ülkemizin yarınlarını daha aydınlık kılacaktır. Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmesi, hedeflerine ulaşması, ülkesine ve insanlığa faydalı olması her türlü değerin üzerindedir. İnanıyorum ki gerek biz anne babalar, gerekse de eğitimcilerimiz bilinçli hareket ederek, donanımlı, mutlu nesiller yetişmesine katkıda bulunacağız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yaşamları süresince vatan ve millet sevgisiyle dolu bir hayat sürmelerini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle coşkuyla kutladığımız bu günde, milli mücadelede emeği geçenleri saygı ve rahmetle anıyor, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim