• BIST 9565.46
  • Altın 2480.397
  • Dolar 32.491
  • Euro 34.5876
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Yeşilvadi’ye Ziyaretçi Akını

Yeşilvadi’ye Ziyaretçi Akını
Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi ziyaretçi akınına uğruyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi ziyaretçi akınına uğruyor. Parkı gezmek için şehrin her tarafından gelen vatandaşlar Yeşilvadi'de su bisikletlerine binip, buz pateni yaparken çocuklarda dünyaca ünlü masal kahramanlarıyla oyun oynama fırsatı buluyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından 1 milyon 700 bin metrekare alan üzerine yaptırılan Yeşilvadi Parkı havaların ısınmasıyla birlikte ziyaretçi akınına uğruyor. İçerisinde 86 bin 500 metrekarelik biyolojik gölet, 8 bin kişilik Türkiye'nin en büyük amfi tiyatrosu, masal, çizgi film ve Türk kahramanları figürleri bulunan Gaziantep'in en büyük masal parkı, dumanlı ve dumansız piknik alanları bulunan devasa parka gelen ziyaretçiler, hizmetlerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

"PARKIMIZIN BU KADAR DOLU OLMASI BİZİ MUTLU EDİYOR"

Vatandaşlarla birlikte parkta oturarak sohbet eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Bugün hava açık, güneşli. Bizde parkımızı geziyoruz. Gördüğünüz gibi parkımız vatandaşlarla dolu. Vatandaşlarımızın parkımıza ilgisi alakası oldukça fazla. Kimisi yürüyüş yapıyor, kimisi halı sahada maç yapıyor, kimisi piknik yapıyor. Buradaki yapmış olduğumuz bütün fonksiyonlardan vatandaşımız sonuna kadar faydalanabiliyor. Amacımız sıcak bir bölge olan Gaziantep'te vatandaşa daha çok yeşil alan yaparak onların taleplerini, beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılamak. Şu anda da vatandaşlarımızın parkımıza bu kadar ilgi göstermesi, parkımızın dolu olması bizi son derece mutlu ediyor. Bu yaptığımız yatırımın ne kadar doğru ve isabetli olduğunun da bir göstergesi. Ben güle güle kullansınlar diyorum. İnşallah 4'üncü etabımız da hazır çok kısa bir süre sonra bu etabımızı da açarak çok daha fazla insanımızın parkımızdan yararlanmasını sağlayacağız" diye konuştu.

Yeşilvadi’ye Ziyaretçi Akını

Yeşilvadi’ye Ziyaretçi Akını

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim