• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Yeşiltepe’de “Baltalı” Dehşeti

Yeşiltepe’de “Baltalı” Dehşeti
Eskişehir Yeşiltepe Mahallesi'nde bir saldırganın balta ile bir eve 8 kez saldırması, mahalle halkını ayağa kaldırdı.

Eskişehir Yeşiltepe Mahallesi'nde bir saldırganın balta ile bir eve 8 kez saldırması, mahalle halkını ayağa kaldırdı. Vatandaşlar, saldırganın serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Yaklaşık 11 ay önce Yeşiltepe Mahallesi'ne ailesi ile birlikte taşınan ve 30 yaşlarında olduğu belirtilen N.Ç. isimli kişinin, Recep Tatlıkatık'ın evine defalarca saldırdığını iddia eden mahalle sakinleri, şahsın ve ailesinin mahalleden taşınmasını istiyor. Olayla ilgili açıklama yapan Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Meryem Açıkgöz, N.Ç. isimli şahsın aynı eve 8. kez saldırı düzenlediğini dile getirerek yaşananları şu sözlerle anlattı:

HERKES KORKU VE PANİK İÇİNDE

"Bu evde Recep ve Beyhan Tatlıkatık çifti oturuyor. Çiftimiz yaşlı insanlar. Bu şahıs buraya Çamlıca Mahallesi'nden taşındılar. Daha önce orada da benzer olaylar yaşattığı için mahkemelik olmuş. Taşındığı günden bu yana sürekli bu ailemizin evine saldırıyor. Daha önce de evin camlarını taş ve tuğla ile kırmıştı. Dün gece akşam saatlerinde 19.00 sularında saldırgan yeniden evin kapısına dayanıyor. Kapıyı çalıp tekmeliyor. Açan olmayınca da gidiyor. Sonra 00.15 gibi elinde bir balta ile gelip önce evin güvenlik kamerasını kırıyor ve ardından kapıyı ve korkulukları parçalıyor. Biz bu adamdan defalarca kez şikâyetçi olduk. Polis ifadesini aldıktan sonra sürekli serbest bırakılıyor. Sabah saatlerinde de şahsın babası muhtarlığa gelerek beni ölümle tehdit etti. Mahallede can ve mal güvenliğimiz yok. Herkes korku ve panik içerisinde. İlla birinin canına bir zarar mı gelmesi gerekiyor. Amaçları halkı korkutup evlerinden uzaklaştırmak."

ARTIK BURADA YAŞAYAMAYIZ

Saldırıya uğrayan Recep ve Beyhan Tatlıkatık çifti ise yaşadıkları korkuyu "Kendileri bizim yan komşumuz oluyor. Bu kişi bize defalarca kez saldırdı. Önce akşam saatlerinde gelip kapıyı yumrukladı biz çıkmadık. Evden uzaklaşınca oğlumu aradım ve oğlum bizi alıp kendi evine götürdü. Gece gelip evin kapısını penceresini indirmiş. Biz evde olsaydık ve ben kapıya çıksaydım belki de bana saldıracaktı. Bizim kendisine bir zararımız yok neden bunu yapıyor bilmiyorum. Polisler de her defasında ifadesini alıp serbest bırakıyor. Biz artık bu evde yaşamak istemiyoruz. Korkudan uyuyamıyoruz. Artık bizim canımızı korusunlar. Bu kişi de cezasını çeksin" diye anlattı.

Saldırıyı gerçekleştiren şahsın ve ailesinin de mahalleden taşınmasını ya da uzaklaştırılmasını isteyen mahalleliler de aksi halde huzur bulmayacaklarını dile getirdi.

Yeşiltepe’de “Baltalı” Dehşeti

Yeşiltepe’de “Baltalı” Dehşeti

Yeşiltepe’de “Baltalı” Dehşeti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim