• BIST 9796.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Yeşilova Gençlik Spor Kulübünden Başkan Doğan’a Ziyaret

Yeşilova Gençlik Spor Kulübünden Başkan Doğan’a Ziyaret
Yeşilova Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Gürdal ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret ettiler.

Yeşilova Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Gürdal ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret ettiler.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yeşilova Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Gürdal ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette Yeşilova Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Gürdal, Başkan Doğan'a spora verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Cephanelik Spor Tesisi, Türkiye'ye örnek bir tesis olup, tüm spor kulüplerimiz buradan en iyi şekilde faydalanmaktadır. Bazı kişilerin, prim yapmak için Cephanelik Spor Tesisleriyle ilgili yaptıkları acımasız eleştiriler doğru değildir. Tesisin bütün bölümleri çalışmaktadır. Bunu söyleyenler hayatlarında o tesise kaç defa gittiler. Görmeden, kulaktan duyma bilgilerle sırf prim yapmak için eleştiriyorlar" dedi.

"BAŞKAN DOĞAN'A İNANMAMIŞTIM"

Kulüp Başkanı Gürdal, Başkan Doğan'ın 2009 seçimlerinde İzmit Belediye Başkanlığına aday olduğunda Cephanelik bölgesine amatör spor kulüpleri için Türkiye'nin en modern tesisini yapacağını söylediğini de hatırlatarak, "Bir toplantıda Belediye Başkanımız bizlere böyle bir söz verdiğinde buna inanmamış, sıradan seçim vaadi olduğunu düşünerek, kendisini eleştirerek toplantıyı terk etmiştim. Çünkü, o zamana kadar bizlere çok kişi böyle sözler vermişler fakat hiç biri tutulmamıştı. Nevzat Bey'in de sözü bana çok da inandırıcı gelmemişti. Fakat seçimlerde Nevzat Bey İzmit Belediye Başkanı seçilip projeyi hayata geçirdiğinde çok mahcup olduk. Kendisinden ne kadar özür dilesem azdır. Türkiye'nin en modern spor tesislerine sahibiz. FİFA standartlarında bir tesisi bizlere kazandırdığı için Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır" şeklinde konuştu.

"DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da spora ve sporcuya desteği severek yaptıklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri başta amatör spor kulüpleri olmak üzere spora ve sporculara hep destek olduk. Spor kulüplerimize malzeme yardımlarının yanı sıra, kulüplerimize sosyal tesisler, spor sahaları, mahallere semt sahaları yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Türkiye'de bir ilçe belediyesi olarak amatör spora en büyük tesisi kazandıran belediyeyiz. FİFA standartlarındaki Cephanelik Spor Tesislerinden sadece şehrimizdeki spor kulüpleri değil, diğer ilerdeki ve milli takımlarımız bile yararlanmaktadır. Sporun her branşına maddi ve manevi katkı sağlamaya devam edeceğiz. Spor kulüplerine ve sporculara verdiğimiz destekler konusunda asla popülist davranmadık. Her zaman emin, gerçekçi ve samimi adımlar attık. Spor üzerinden siyaset yapmam, spora siyaseti karıştırmam. Spora yaptığımız yatırımları hep geleceğe yatırım, gençlerimize yatırım olarak gördük. Spora desteğimiz artarak devam edecek" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim