• BIST 9093.3
  • Altın 2324.193
  • Dolar 32.3628
  • Euro 34.9825
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Yeşilgiresun Belediyespor’da Maddi Sıkıntı Kapıda

Yeşilgiresun Belediyespor’da Maddi Sıkıntı Kapıda
Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başkanvekili Bülent Yavuz, maddi açıdan sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek, "Maaş ödeyemez duruma geldik" dedi.

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başkanvekili Bülent Yavuz, maddi açıdan sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek, "Maaş ödeyemez duruma geldik" dedi.

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başkanvekili Bülent Yavuz düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Maddi sıkıntıların kapıya dayandığını vurgulayan Yavuz, "Beş aydır maaşlarda bir sıkıntımız olmadı ama önümüzde bir 5 ay daha var ve maaş ödeyemez duruma geldik. Zor bir süreç bizi bekliyor. Yardıma ihtiyacımız var. Aksi takdirde verilen emeğe ve her şeye yazık olur" dedi.

"Bir takımı kapatmak çok kolay ama o takımı yaşatmak çok zor" diyen Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Altı senedir bu takımda yöneticiyiz ve tek kuruş borcumuz yok ama artık tıkanma noktasına geldik. Bu takımın bundan sonraki süreçteki en büyük problemi maaş ödeyememek olur. O günlere çok uzakta değiliz. Başkanımız Kerim Aksu, sağ olsun bizlere bina ve takım otobüsü verdi. Beş senedir bizimle beraber bu takımın peşinde. Maddi ve manevi desteğini bizlerden hiç bir zaman esirgemiyor. Yeşilgiresun Belediyespor artık Süper Lig'de oynuyor. Sadece belediyenin desteğiyle yürümüyor. Artık Giresun'un takımına destek olma zamanıdır."

"BU TAKIMA SAHİP ÇIKIN"

Takımın, kentin vizyonu ve rengi olduğunu belirten Yavuz, Yeşilgiresun'a salip çıkılması gerektiğini vurgulayarak, "Biz yöneticilerin verdiği destekler de artık yeterli olmuyor. Bu yönetim hiçbir futbol yönetiminin hibe etmediği kadar para hibe etti Yeşilgiresun Belediyespor'a. Bundan sonra hiçbir yönetimin gelecek 10 yılda bu kadar büyük meblağ hibe edeceğini sanmıyoruz. Biz bunu bu zamana kadar hiç bir yerde açıklamadık. Çünkü bundan bizim bir beklentimiz yok. Maddi ve manevi hiçbir planımız yok aklımızda sadece Giresun var. Biz şimdi kendimize şu soruyu soracağız. Acaba biz yaptıklarımızı çok mu büyütüyoruz, gereksiz beklentilere mi kapılıyoruz? Bizim yaptığımız iş önemli değil mi? İnsanlar bize yardım etmeli mi? Biz bunun cevabını arıyoruz" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'NİN SON SANİYE BASKETİ RÜYALARIMA GİRİYOR"

Fenerbahçe'nin son saniye basketiyle Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'u yendiğini de hatırlatan Bülent Yavuz, "Fener'in attığı o top benim rüyama her gece giriyor. Bu takımı son saniyede bu takımın toplamı kadar maliyeti olan bir basketçi yendi ve sanki şampiyonmuş gibi sevindiler. Bunlar ise bize ne kadar ciddi bir rakip olduğumuzu gösterdi. Biz buraya kadar gelmişken bundan sonra da bu takımı götürmek istiyoruz. Aksi halde bunca emeğe ve bunca çabaya yazık olur" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim