• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Yeşilay’ı Bu Kez Miniklere Tanıttılar

Yeşilay’ı Bu Kez Miniklere Tanıttılar
Yeşilay Manisa Şubesi yönetimi, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Dayanışma Haftası dolayısıyla Yunusemre Belediyesi Kaynak Mahallesi Kreş...

Yeşilay Manisa Şubesi yönetimi, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Dayanışma Haftası dolayısıyla Yunusemre Belediyesi Kaynak Mahallesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nde eğitim gören miniklerle bir araya geldi.

Manisa'da birçok etkinliğe imza atan Yeşilay Manisa Şubesi, 1-7 Mart Yeşilay Dayanışma Haftası çerçevesinde hem ziyaretler gerçekleştiriyor, hem de çocukları bağımlılık yapan her türlü maddeden uzak tutmak için eğitimler düzenliyor. Dernek yönetimi, hafta kutlamaları kapsamında Yunusemre Belediyesi Kaynak Mahallesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nde eğitim gören çocukları ziyaret Etti. Dernek yönetimi, miniklere bağımlılık yapan maddeleri anlattı, dernekleri hakkında bilgi verdi. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur da katıldı. Miniklerle yakından ilgilenen dernek üyeleri çeşitli hediyelerle de minikleri sevindirdi.

Manisa Yeşilay Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mecit Osmanlı, alkol, sigara ve uyuşturucu maddelerden uzak tutulmasında eğitimin bilincinde olduklarını anlatarak, "Çocuklarımızı ne kadar mükemmel bir şekilde eğitir ve onların sağlığını ne kadar iyi koruyabilirsek, geleceğe de o kadar güvenle bakarız. Bu anlamda Manisa Yeşilay Cemiyeti olarak burada gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğimizde çocuklarımızı bağımlılık yapan maddelere karşı dikkatli olmaları ve neden kullanmamaları gerektikleri konusunda bilgilendirdik. Kendilerine küçük hediyelerde takdim ettik. Yeşilay olarak, bu hafta içerisinde 7'den 70'e herkese tütün ve alkol bağımlılığının zararlı olduğunu tekrar tekrar hatırlatıyoruz. Daha sağlıklı bir toplum olabilmek için çaba sarf ediyoruz. Çalışmalarımızda Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

"HER TÜRLÜ BAĞIMLILIK İNSAN YAŞAMI İÇİN BİR TEHDİTTİR"

Her türlü bağımlılığın her yaştan insanı tehdit ettiğini belirten Başkan Yardımcısı Uygur, bu konuda eğitime küçük yaşta başlanması gerektiğine vurgu yaptı. Uygur, "Bağımlılıkların önüne ne kadar erken geçersek o kadar iyi. Bizler de bu nedenle eğitime önce miniklerden başlamak istedik. Yeşilay Manisa Cemiyeti tarafından Kaynak Mahallesi Kreş ve Gündüz Bakım Evimizdeki miniklerimize eğitim verilmesi ve bağımlılık yapan maddeler konusunda uyarıcı niteliğinde bir eğitim verilmesini istedik. Kendileri de bizleri kırmayarak miniklerimizi bu konuda bilgilendirdiler. Çocuklarımızı ve gençlerimizi her türlü bağımlılıktan uzak tutmak, bizlerin hayati bir yükümlülüğüdür. Onlara hem kendilerinin, hem de bu vatan için ne kadar önemli ve değerli olduklarının anlatılması hepimizin görevidir. Yunusemre Belediyesi olarak biz bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Bugün burada çocuklarımızı bilgilendiren Yeşilay Manisa Cemiyeti yönetimine de ayrıca teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yeşilay’ı Bu Kez Miniklere Tanıttılar

Yeşilay’ı Bu Kez Miniklere Tanıttılar

Yeşilay’ı Bu Kez Miniklere Tanıttılar

Yeşilay’ı Bu Kez Miniklere Tanıttılar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim