• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Yeşilay’dan Başkan Doğan’a Ziyaret

Yeşilay’dan Başkan Doğan’a Ziyaret
Kısa bir süre önce Yeşilay Kocaeli Şube Başkanı olan Avukat Abdullah Eryarsoy ve yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında...

Kısa bir süre önce Yeşilay Kocaeli Şube Başkanı olan Avukat Abdullah Eryarsoy ve yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Yeşilay Haftası kapsamında gerçekleşen ziyarette Başkan Doğan, Eryarsoy ve yönetim kurulu üyelerini tebrik edip çalışmalarında başarılar diledi. Gerçekleşen ziyarette Yeşilay'ın milli bir görev üstlendiğini söyleyen Başkan Doğan, "Dünya ülkeleri değerlendirildiğinde Türkiye bu tür bağımlılık yaratıcı maddelerin en az kullanıldığı ülkeler arasındadır. Bu oranın azlığını asıl sebebi başta Cumhurbaşkanımız'ın ve hükümetimizin bu tür olaylardaki sıfır toleranslı duruşudur. Sigara yasasının maddelerini yazan iki kişiden biri olarak bu hassasiyeti çok iyi biliyorum. Dünya'ya örnek bir yasa oluşturduk. Yeşilay kurumumuzda bu alanda özellikle son 10 yıldır önemli ataklar yaptı" dedi.

Bağımlılık yapıcı maddelerle mücadelenin milli bir görev olduğunu, bütün kurumlara büyük görev düştüğünü de belirten Başkan Doğan, "Bağımlılık yapıcı diğer konularda da yapacak çok işimiz var. Biz, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren gençler üzerinde çalışıyoruz. Her geçen gün gençlik merkezi sayımızı arttırıyoruz. Gençlerimize yönelik sayısız proje gerçekleştirdik. Ama yetmez, gençlerimizi daha fazla oyalayabileceğimiz, enerjilerini verimli bir şekilde boşaltabilecekleri projeler yapmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Madde bağımlılığı ile mücadeleye yönelik çalışmaları için Doğan'a teşekkür eden Yeşilay Kocaeli Şube Başkanı Abdullah Eryarsoy da, "Gençlerimizin sigara, uyuşturucu, alkol, kumar ve teknolojinin kötü alışkanlıklarından kurtulmaları için çalışıyoruz. Sizin gibi bilinçli ve destekleyici yöneticiler ve kurumlar sayesinde geçlerimizi bu tür kötü alışkanlıklardan koruyup, onları kurtaracağız. Biz Yeşilay olarak bu alandaki çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyarete Eryarsoy, Başkan Doğan'a Yeşilay kolluğu taktı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim