• BIST 9693.46
  • Altın 2511.705
  • Dolar 32.57
  • Euro 34.7682
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Yeşilay Projelerine AK Parti Osmangazi’den Destek

Yeşilay Projelerine AK Parti Osmangazi’den Destek
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve beraberindeki heyet, Yeşilay Bursa Şubesi Başkanı Dr. Serhan Yamalı ile Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret...

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve beraberindeki heyet, Yeşilay Bursa Şubesi Başkanı Dr. Serhan Yamalı ile Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve beraberindeki ilçe yöneticileri Yeşilay Bursa Şubesini ziyaret ederek tam destek verdiklerini dile getirdi. Karşılıklı bilgilendirmelerin yapıldığı ziyarette Ali Yılmaz, Yeşilay'ın dünya çapında ses getirecek başarılı ve etkili farkındalık çalışmalarının altına imza attığını söyledi.

Sigara ve tütün, madde, alkol, kumar ve teknoloji bağımlılığı konularına dikkat çekerek farkındalık yaratan Yeşilay'ın oldukça fazla sorumluluğu üzerine almasını takdir ettiğini belirten Yılmaz, "Bursa'da yürüttüğünüz çalışmaları yakında takip ediyor ve hem bir vatandaş olarak hem de AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı olarak tam destek veriyorum. Geçtiğimiz günlerde bir dizi etkinlik düzenlediğiniz Yeşilay Dayanışma Haftası'nı bu vesileyle kutluyorum. Günümüzde gençlerin müptelası olduğu bağımlılıklar oldukça arttı ve mücadelesi de bir o kadar zorlaştı. Yeşilay gibi kurumların varlığı ve icra etmeye çalıştığı sosyal projeler sayesinde bunun önüne geçilmeye çalışılıyor. İşinizin oldukça zor olduğunu biliyoruz, yürüttüğünüz projelere ilçemiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız olarak daima destek vermeye hazırız" dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Yeşilay Bursa Şubesi Başkanı Dr. Serhan Yamalı ise Yeşilay'ın kuruluşu ve yürüttüğü projeler hakkında Ali Yılmaz ve beraberindeki partililere bilgiler verdi. Yamalı, "Göstermiş olduğunuz nezaket için sizlere teşekkür ederim. Kapımız daima bizi ziyaret etmek isteyenlere açıktır. Ziyaretiniz bizleri memnun etti. Biz Genel Merkez'i İstanbul'da olan köklü bir derneğiz. Amacımız ise eğitim faaliyetleri yürüterek başta gençlerimiz olmak üzere toplumun bütün fertlerini bilgilendirip bilinçlendirmektir. Bursa'da 700 civarında rehber öğretmen var ve biz bunların tamamına yakınına eğitim verdik. Çalışmalarımız bu yönde tüm hızıyla devam etmektedir" diye konuştu.

Yeşilay Projelerine AK Parti Osmangazi’den Destek

Yeşilay Projelerine AK Parti Osmangazi’den Destek

Yeşilay Projelerine AK Parti Osmangazi’den Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim