• BIST 9539.34
  • Altın 2487.648
  • Dolar 32.4913
  • Euro 34.75
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Yeşilay Mardin’deki Projelerini Sürdürüyor

Yeşilay Mardin’deki Projelerini Sürdürüyor
Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, 2016 yılı içinde birçok projenin hazırlığını yaptıklarını ve bu yılın ilk ve orta öğretim öğrencileri...

Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, 2016 yılı içinde birçok projenin hazırlığını yaptıklarını ve bu yılın ilk ve orta öğretim öğrencileri açısından Yeşilay yılı olacağını söyledi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mardin Şubesi, genç nesillerin bağımlılıklarla mücadele konusunda katılımcı olması için etkinliklerini sürdürüyor. ürkiye Yeşilay Cemiyeti Mardin Şubesi'nce, "Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" projesi kapsamında düzenlenen "bağımlılık" konulu satranç, resim ve kompozisyon yarışması başvuruları başladı. Bu yarışma ile yaşıtlarını ve büyüklerini bağımlılıklardan uzak yaşamaya davet edecek olan gençlerin eserleri değerlendirilecek ve ödüllendirilecek.

"SAĞLIKLI GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR"

Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, 2016 yılı içinde birçok projenin hazırlığını yaptıklarını ve bu yılın ilk ve orta öğretim öğrencileri açısından Yeşilay yılı olacağını dile getirdi. Günlüoğlu, çocukların gelişiminde sanatın çok önemli yeri olduğunu, edebiyat ve sanatla uğraşan çocukların gelecekte kendini daha rahat ifade eden, kendine güvenen bireyler olacaklarını söyledi. Günlüoğlu, "Bir beceri alanına eğilmenin, gençlerin gelecekte karşılaşacakları sorunlarla baş etmesinde çok faydası olacaktır. Sağlıklı gençler geleceğimizin teminatıdır. Kişinin sağlığını etkileyen bağımlılıklar toplumsal hayatı da tahrip eden boyutlar kazanmaktadır. Son dönemde teknoloji bağımlılığı da bu çerçevede değerlendirilmektedir. Gençlerden öncelikli talebimiz Yeşilay'ın bağımlılıklarla mücadelesinde hep birlikte olmaktır" dedi.

Günlüoğlu, bu yarışmalarla bağımlılığa karşı mücadelede farkındalık uyandırarak, çocukların sağlıklı insan olma vasıf ve özelliklerine sahip bireyler olarak yetişmelerini istediklerini söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim