• BIST 9102.39
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Yeşilay Haftası Eskişehir’de Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak

Yeşilay Haftası Eskişehir’de Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak
Yeşilay Eskişehir Şubesi, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası'nda kentte farkındalığı artırmak amacıyla spordan sanata birçok program...

Yeşilay Eskişehir Şubesi, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası'nda kentte farkındalığı artırmak amacıyla spordan sanata birçok program düzenleyecek.

Bu yıl "İyi ki Yeşilay var" konseptiyle 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Yeşilay Haftası'nda Türkiye çapında etkinlikler düzenlenecek. Yeşilay'ın 96'ncı kuruluş yıl dönümünün de kutlanacağı hafta dolayısıyla Eskişehir kamuoyunun bağımlılıklara karşı farkındalığı artırmak amacıyla spordan sanata kadar çeşitli etkinlikler yapılacak. Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Yeşilay Eskişehir Şubesi Başkanı Dr. Sıtkı Karaca, Yeşilay'ın bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıktan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok faaliyete imza attığını bildirdi.

"ETKİNLİK VE SEMİNERLERİMİZLE BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELE ÇAĞRISINDA BULUNACAĞIZ"

Yeşilay Haftası'nda halkın bağımlılık konusunda farkındalık düzeyini artırmak için Eskişehir'de çeşitli faaliyetler gerçekleştireceklerini aktaran Karaca, "İlimizdeki Yeşilay gönüllülerimizle Yeşilay Haftası münasebetiyle zararlı alışkanlıklara ve bunların yayılmasına engel olmak için el ele vererek, etkinlik ve seminerlerimizle bağımlılıklarla mücadele çağrısında bulunacağız. Bu nedenle 1 Mart Salı günü saat 12.00'de Espark Alışveriş Merkezi'nde açacağımız "Karikatür Sergisi" ile Yeşilay Haftası'nı açacağız. Aynı gün spor etkinliği olarak Türk Dünyası Kültür Başkenti Dede Korkut Parkı'nda "Sağlıklı Yaşam Koşusu'nu planladık. Özdilek AVM'de "Kum Boyama" ve "Sağlık Yürüyüşü" etkinliği ile çocuklarda farkındalık uyandırmayı amaçladık. Bisiklet turu, sağlık yürüyüşü ve Saatli Park'ta Yeşilay standı açarak da tüm halkı bilinçlendirmek istiyoruz" dedi.

Yeşilay Eskişehir Şubesi Başkanı Dr. Sıtkı Karaca ayrıca, Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk'ün de 8 Mart Salı günü saat 14:30'da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Postmodern Kölelik-Bağımlılık" konulu konferans vereceğini aktardı.

Yeşilay Haftası Eskişehir’de Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak

Yeşilay Haftası Eskişehir’de Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak

Yeşilay Haftası Eskişehir’de Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim