• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Yeşilay Cemiyeti’nden Başkan Yaşar’a Ziyaret

Yeşilay Cemiyeti’nden Başkan Yaşar’a Ziyaret
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ankara Şube Başkanı Şemsettin Toprak ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ankara Şube Başkanı Şemsettin Toprak ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ankara Şube Başkanı Şemsettin Toprak ve beraberindeki heyet, Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'ı ziyaret etti. Ziyarette Toprak, Yeşilay'ın tütün, alkol ve madde bağımlılığı gibi toplumun ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıkların yanı sıra kumar, internet ve teknoloji bağımlılığı gibi gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele ettiğini ifade etti. Yeşilay'ın özellikle gençleri ve çocukları zararlı alışkanlıktan korumak için kamu kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içerisinde olduğunu da belirten Toprak, çalışmalar hakkında Yaşar'a bilgi verdi.

İlk olarak İstanbul'da uygulamaya geçen Yeşilay Danışma Merkezi (YEDAM) projesinin Ankara'da da hayata geçirebilmesi için Yaşar'dan destek isteyen Toprak, Yenimahalle Belediyesi'nin projeye destek vermesinden memnuniyet duyacaklarını dile getirdi. Toprak, "Belediyelerin ortaklığıyla bizde iştirakçi olarak bu projeyi Ankara'da gerçekleştirmek istiyoruz. Amacımız zararlı alışkanlıkları olan bireylerin iyi bir birey olabilmesi için çalışmalar yapmak" dedi.

Projeye destek vermekten onur duyacaklarını belirten Yaşar, Yeşilay'ın toplumun huzur ve refahı için son derece önemli bir kuruluş olduğunu ifade etti. Yaşar, şunları kaydetti:

"Yeşilay sadece toplumu istenmeyen bağımlılık türlerinden korumakla kalmıyor. Aynı zamanda toplumu bilinçlendiriyor ve sağlıklı bireyler haline gelmesi için çalışmalar yapıyor. Şuanda uyuşturucu ve teknolojik bağımlılık çağın en büyük sorunları arasında. Gençlerimiz ve aileler bu durumdan dolayı çok mustarip. Uyuşturucu maddeler nedeniyle evlatlarımızı kaybediyoruz. Buna derhal önlem alınmalı. Ayrıca getirilen yasaklarla birlikte sigara içiminde azalma var. Ancak daha yapacak çok şey var. Başarılarınızın devamını diliyorum."

Ziyaretin sonunda Toprak, Başkan Yaşar'a Yeşilay rozeti hediye etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim