• BIST 9761.81
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 27 °C

’Yeşil Ekonomi’nin Aktörleri Yıldız Teknik Üniversite’sinde Buluşacak

’Yeşil Ekonomi’nin Aktörleri Yıldız Teknik Üniversite’sinde Buluşacak
Sürdürülebilir bir yaşam için çalışanlar ile öğrenciler, Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Kulübü'nün 14-15 Mart 2016 tarihlerinde düzenleyeceği...

Sürdürülebilir bir yaşam için çalışanlar ile öğrenciler, Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Kulübü'nün 14-15 Mart 2016 tarihlerinde düzenleyeceği "Yeşil Sektör 2016" seminerinde bir araya geliyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Çevre Kulübü'nün bu yıl 5'incisini düzenleyeceği Yeşil Sektör Seminer Günleri "sürdürülebilirlik" üzerine çalışanları öğrencilerle bir araya getirecek. "Sürdürülebilir bir yaşam için sürdürülebilir iş!" sloganıyla gerçekleştirilecek program, Çevreci Etkinlikler stratejik ortaklığı ile destekleniyor.

Sürdürülebilirlik denince akla ilk gelen kişiler ve kurumlar bu seneki seminerde "sürdürülebilir iş" konusunu masaya yatıracak. YTÜ Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikte, sürdürülebilirliğin önemli kurum ve isimlerinin yaklaşımları, öğrencilerle buluşacak.

Bu sene "Sürdürülebilir bir yaşam için sürdürülebilir iş!" sloganıyla gerçekleştirilecek programda, açık oturum ve panel konsepti ile öğrencilerin "yeşil iş" konusunda farklı bakış açıları kazanması hedefleniyor. Geçmiş senelerden farklı olarak, farklı bakış açıları ve farklı vizyon sahibi kişiler Yeşil Sektör 2016 etkinliğinde bir araya gelecek.

Yeşil Sektör 2016 seminer ana gündem konularıysa şu şekilde olacak:

Çevre Politikaları, Sürdürülebilir Şehirler, İklim Değişikliği, Alternatif Çevre Mühendisliği, Yeşil Ekonomi, Tüketim Çılgınlığı, Çevre için Medya ve İletişim, Sistem Tasarımı

Türkiye'nin farklı illerinden gelecek katılımcılar ile etkinliğin daha verimli geçmesi planlanıyor. Yeşil Sektör 2016, katılımcı firma sayısını arttırıp hitap edilen sektör yelpazesini genişletecek. Firmalar ve öğrencileri buluşturup sektör hakkında bilgi paylaşımı sağlanacak.

Ön kayıt ve bilgi için www.ytucev.com/yesil-sektor-basvuru, Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Kulübü, www.ytucev.com'dan destek alınabilecek.

’Yeşil Ekonomi’nin Aktörleri Yıldız Teknik Üniversite’sinde Buluşacak

’Yeşil Ekonomi’nin Aktörleri Yıldız Teknik Üniversite’sinde Buluşacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim