• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Yerel Gazete Al, Altın Kazan Kampanyası, 1 Ocak’ta Başlıyor

Yerel Gazete Al, Altın Kazan Kampanyası, 1 Ocak’ta Başlıyor
Malatya'da, Yerel Gazete Al, Altın Kazan Projesi bu kez de Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası ile 1 Ocak itibariyle başlayacak.

Malatya'da, Yerel Gazete Al, Altın Kazan Projesi bu kez de Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası ile 1 Ocak itibariyle başlayacak.

Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şubesi ile Kahveciler Esnaf Odası işbirliği çerçevesinde, kıraathane, çay ocağı ve kafeler için 6 aydır süren Yerel Gazete Al, Altın Kazan Projesi kampanyasına Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası da dahil oldu. BİK Malatya Şubesi ile Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası işbirliğiyle, 1 Ocak 2016'da başlayıp, 3 ay pilot uygulama olarak Yerel Gazete Al, Altın Kazan Projesi gerçekleştirilerek. Proje ile yerel gazetelerin satışlarının arttırılması amaçlanıyor. Sözü edilen projeye Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası'nın da dahil olması dolayısıyla açıklama yapan BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı, "Kahveciler Esnaf Odası'ndan sonra, Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası da yeni yılla birlikte projeye destek vereceğini açıklaması nedeniyle kampanyamız bu kez de berberler ve kuaförler ile devam edecek" diye konuştu.

Projelerine Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası'nın destek vermesinden memnun olduklarını aktaran Nihat Abacı, projenin yarın itibariyle başlayacağını ifade etti. Abacı, "Proje, 1 Ocak 2016'da başlayıp, 3 ay pilot uygulama olarak Berberler ve Kuaförler için uygulanacak olan Yerel Gazete Al, Altın Kazan Projesi kapsamında her ay berberleri ve kuaförleri ziyaret edip, en az 2 yerel gazetenin bayilerden alma şartını kontrol edeceğiz. 2 yerel gazete bulunduran berberlerin isimlerini torbaya koyacağız. Yapacağımız çekilişle ismi çıkan berbere altın hediye edeceğiz. Bu uygulamamızı 3 ay sürdüreceğiz. Ocak, şubat ve mart aylarındaki uygulamalarda kurumumuz ve oda memnun kalırsa sonra süreyi uzatabileceğiz. Burada amaç, gazetelerin bayi satışlarını arttırmaktır. Yerel gazete satışları artarsa, yerel gazetelerde çıkan resmi ilanların okunurluk oranı artıp, daha fazla rekabet imkanı sağlanmış olacak. Verilecek olan altın ise sadece semboliktir ve kampanyaya renk katmaktır" şeklinde konuştu.

Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası'nın projeye destek vererek, hem gazetelerin daha fazla alınıp okunurluk oranının artmasına vesile olacağını, hem de berberler ve kuaförlere gelen müşterilerin sıra beklerden şehirlerinde ne olup bitmiş haberdar olacaklarını hatırlatan Nihat Abacı, böylece toplumsal duyarlılık noktasında da önemli bir katkı sunulmuş olacağını vurguladı. Abacı, kampanyalarının berber ve kuaförlere maddi külfet getirmeyeceğini vurgulayıp, "Çünkü bir yerel gazetenin fiyatı 25-30 kuruş" ifadelerini kullandı.

Bu arada Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası, sözü edilen kampanya ile ilgili 930 üyesine SMS mesaj göndererek, projeye katılmalarını isteyecek.

Yerel Gazete Al, Altın Kazan Kampanyası, 1 Ocak’ta Başlıyor

Yerel Gazete Al, Altın Kazan Kampanyası, 1 Ocak’ta Başlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim