• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

“Yerel Basın Oscarları” ödülleri, 8 Mayıs’ta sahiplerini bulacak

“Yerel Basın Oscarları” ödülleri, 8 Mayıs’ta sahiplerini bulacak
“Yerel Basın Oscarları”nı kazananlar belli oldu. Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği’nin bu yıl 3.sünü düzenlediği “Türkiye Yerel Basın Başarı Ödülleri” 8 Mayıs akşamı sahiplerini buluyor.

Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği’nin organize ettiği ve İstanbul Plato Meslek Yüksek Okulu’nun jüri üyeliğini yaptığı “Türkiye Yerel Basın Başarı Ödülleri” gecesine sayılı günler kaldı.

Türkiye genelinden yüzlerce gazetecinin katılım gösterdiği “3. Türkiye Yerel Basın Başarı Ödülleri Yarışması”nda ödüle layık görülen eserler belirlendi. 

Ödüle layık görülen eserler, En iyi Haber, En iyi Fotoğraf, En iyi Sayfa Düzeni, En iyi Köşe Yazısı, En iyi Röportaj, En İyi Karikatür, En İyi İnternet Haber Sitesi kategorilerinde birer gazeteciye verilecek. Ayrıca juri özel ödülü ve mansiyon ödülleri de verilecek. 

Ödüller, genel merkezi Beylükdüzü'nde bulunan Türkiye Yerel Baın Birliği Derneği tarafından her yıl veriliyor.

Ödül töreni için tüm hazırlıklar sürüyor. 8 Mayıs 2015 Cuma akşamı saat 18:00’de Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ödül törenine çok sayıda davetlinin katılacağı kaydedildi.

“Amacımız meslektaşlarımızı yarıştırmak değil, onlarla birlikte olmak”

Yerel basına kalite getirilmesi amacıyla çeşitli projelere imza atan Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün yaptığı açıklamada, “Türkiye genelinde 2 resmi şube ve 15 ilde bulunan temsilcilerimizle birlikte büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. 

2015 yılı sonunda temsilciliklerimizi resmi şube oluşumlarımıza dâhil etmek ve Türkiye’de olduğu gibi yurt dışı şube taleplerini değerlendirmek için çalışacağız. 

Yarışmamızın amacı, meslektaşlarımızı yarıştırmak değil, onlarla birlikte olmak, mesleğimize kalite getirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunacağımız ortamlar oluşturmaktır” dedi. 

Karayün, 8 Mayıs akşamı gerçekleştirilecek ödül törenine tüm gazetecileri de davet etti.

Haber: Mehmet ŞAHİNCİLEROĞLU 

yerel-basin-birligi-davetiye--2015.jpg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim