• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Yeniyıl Öncesi Ve Süresince Güvenlik Tedbirleri Alındı

Yeniyıl Öncesi Ve Süresince Güvenlik Tedbirleri Alındı
Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yeni yıl öncesi ve yeniyıl süresinde halkın huzuru ve güvenliğinin sağlanması amacıyla alınan emniyet...

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yeni yıl öncesi ve yeniyıl süresinde halkın huzuru ve güvenliğinin sağlanması amacıyla alınan emniyet tedbirleriyle alakalı olarak açıklama yayınlandı.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yeni yıl öncesi alınan tedbirlerle alakalı olarak yapılan açıklamada, gerekli emniyet tedbirlerinin arttırıldığını belirtti. Açıklamada, "Halkın huzuru ve güvenliğinin sağlanması amacıyla asayiş ve trafik yönünden en üst seviyede gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır. Asayiş Şube Müdürlüğümüz ve polis merkezi amirliklerimizin kapkaç, yankesicilik, dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı yaya ve motorize devriyeleri arttırılmıştır. Ayrıca bürolarda çalışan personelimiz de halkımızın yoğun olarak bulunduğu; Alışveriş merkezleri, pazar yerleri ve mağazalar gibi yerlerde yayaya devriye görevi ifa ederek takviye görevinde bulunacaklardır. Şehir içi trafik denetimi ile ilgili, vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları yerlerde, araç ve yaya yoğunluğu olan cadde, kavşak ve sokaklarda alkol denetimleri yapılacak ayrıca gerekli trafik tanzimi ve düzeni, yeteri kadar ekip ya da personel ile sağlanacaktır. Gerek şehirlerarası gerekse şehir içi yollarda vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak ve trafik kazalarını asgari seviyeye indirmek amacıyla ilimiz sınırlan içerisinde emniyet müdürlüğümüz tarafından geceli gündüzlü çalışan görevlilerimizce trafik tedbirleri arttırılmıştır. Yapılan etkin denetimlerle sorumluluk alanımızda Yeni yıl kutlamaları boyunca ve sonrasında belirtilen tedbirlerimiz devam edecektir. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yılbaşı geçirebilmeleri, istek ve şikâyetlerini anında ilgili mercilere iletebilmeleri ve muhtemel olaylara süratle müdahale edilebilmesi için Emniyet Müdürlüğümüzle irtibata geçilebilecek 155 Polis İmdat, 0505 318 02 00 ve 0416 216 48 85 nolu telefonlarımızın ve adiyaman@egm.gov.tr ile www.adivaman.pol.tr e-posta adresleriyle iletişime geçe bilir" şeklinde açıklama yayınlandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim