• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C

Yenişehir’de Sevgi Yürüyüşü

Yenişehir’de Sevgi Yürüyüşü
Bursa'da "Büyükşehir ile Adım Adım Bursa" projesi kapsamında "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" sebebiyle düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü', Yenişehir İlçesi'nde...

Bursa'da "Büyükşehir ile Adım Adım Bursa" projesi kapsamında "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" sebebiyle düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü', Yenişehir İlçesi'nde keyifli anlara sahne oldu.

'Büyükşehir ile Adım Adım Bursa" projesi tüm heyecanıyla devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü ve Türkiye Dağcılık Federasyonu Bursa İl Temsilciliği'nin birlikte yürüttüğü "Büyükşehir ile Adım Adım Bursa" projesi Yenişehir'de "Sevgi Yürüyüşü" konseptinde düzenlendi. Bursa Vali yardımcıları Nevzat Ergün ve İbrahim Avcı'nın da aralarında bulunduğu 180 Bursalı dağcı, Tayyare Kültür Merkezi'nde buluşup Yenişehir'e hareket etti. Yenişehir Belediyesi'nin davetiyle ilçede hazır bulunan Yenişehirliler, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Bursa'dan hareket eden grubu neşeyle karşıladı. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Çiçeközü Mahallesi'ne giden doğaseverler, Yenişehir'in doğal ve sosyal yaşamın güzelliklerini keşfetme şansı buldu.

Daha sonra Karaamca Mahallesi'ne ulaşan katılımcılar burada kısa bir mola verdi, molanın ardından da Yarhisar Mahallesi'ne geçti. Burada Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve eşi Gülşen Çelik'in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sürpriziyle karşılaşan konuklar, kendilerine verilen karanfillerle neşelendiler. Yarhisar'ın ardından Cennet Kanyonu'nu da gezen dağcılar, gezi boyunca bol bol fotoğraf çektirdi. Programın sonunda Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik kırsal alanda ulaşımdan çevreye, kırsal kalkınmadan spora her alanda faaliyet gösteren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti. Türkiye Dağcılık Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Nazif Makas da etkinlik sebebiyle Başkan Altepe'ye mutluluklarını iletti.

Yenişehir’de Sevgi Yürüyüşü

Yenişehir’de Sevgi Yürüyüşü

Yenişehir’de Sevgi Yürüyüşü

Yenişehir’de Sevgi Yürüyüşü

Yenişehir’de Sevgi Yürüyüşü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim