• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

Yenipazar’ın Bir ‘İncisi’ Oldular

Yenipazar’ın Bir ‘İncisi’ Oldular
'Okul Bahçesi ve Okul Bahçesi-Kantin" olmak üzere iki dalda düzenlenen "Okulum Bir İnci" yarışmasında Bahçe-Kantin alanından Yenipazar birincisi olan Karacaören...

'Okul Bahçesi ve Okul Bahçesi-Kantin" olmak üzere iki dalda düzenlenen "Okulum Bir İnci" yarışmasında Bahçe-Kantin alanından Yenipazar birincisi olan Karacaören İlk-Ortaokulu önemli bir başarıya daha imza attı.

Yenipazar'da kantini bulunmayan okullar arasında "Bahçe', diğer okullar arasında da "Bahçe-Kantin" olmak üzere iki dalda düzenlenen "Okulum Bir İnci" yarışması sonuçlandı. Değerlendirme komisyonu üyeleri, Yenipazar'da yarışmaya katılan okulları gezip, bahçe ve kantin düzenlemelerini inceledikten sonra, yarışma kriterleri doğrultusunda okulları kendi alanlarında değerlendirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyon, hemen hemen istenilen bütün kriterleri yerine getiren Karacaören İlk-Ortaokulu'na Bahçe-Kantin Kategorisi'nde 100 üzerinden 96,4 puan vererek ilçe birincisi ilan etti. Açıklanan sonuçlaraa göre; Bahçe-Kantin dalında Karacaören İlk-Ortaokulu, Bahçe kategorisinde ise Yenipazar-Anaokulu birinci oldu. Ayrıca dereceye girmeye elde eden her iki okul da il genelinde düzenlenecek olan yarışmada Yenipazar'ı temsil etmeye hak kazandı.

"BAŞARILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK"

Başarılarına bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Karacaören İlk-Ortaokulu Müdürü Ayşe Acar yaptığı açıklamada; "Birlik ve beraberliğin en üst düzeyde olduğu okulumuzda, başarılarımız bundan sonra da artarak devam edecektir. Tüm zor şartlara rağmen istenildiğinde neler yapılabileceğini göstermek açısından örnek bir okul olduğumuzu düşünüyorum. Tabi ki bizlerden desteğini esirgemeyen tüm eğitim gönüllülerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca yarışmada emeği geçen tüm personelimizi, okul aile birliğimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum, bu başarı hepimizindir" dedi.

Yenipazar’ın Bir ‘İncisi’ Oldular

Yenipazar’ın Bir ‘İncisi’ Oldular

Yenipazar’ın Bir ‘İncisi’ Oldular

Yenipazar’ın Bir ‘İncisi’ Oldular

Yenipazar’ın Bir ‘İncisi’ Oldular

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim