• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Yenimahalle’nin Tam Donanımlı Sahası Açıldı

Yenimahalle’nin Tam Donanımlı Sahası Açıldı
Yenimahalle'nin dört bir yanını yüzme havuzu ve spor tesisleri ile donatan Yenimahalle Belediyesi ilçeye FIFA standartlarında 2'inci sahayı kazandırdı.

Yenimahalle'nin dört bir yanını yüzme havuzu ve spor tesisleri ile donatan Yenimahalle Belediyesi ilçeye FIFA standartlarında 2'inci sahayı kazandırdı. Hasan Doğan Stadı'ndan sonra Amatör Spor Kulüplere hizmet edecek olan Batıkent Stadı ve Spor Tesisleri de düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa başta Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar olmak üzere, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mesut Bolatcan, muhtarlar, ilçede faaliyet gösteren takımlar ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Genç Kartallar Spor Kulübü futbolcuları da açılışa katılarak santrada Başkan Yaşar'a eşlik etti.

MİNİK KARTALLAR SAHADA

10 bin metrekare alanda yeniden hayata geçen ve FIFA standartlarına uygun olan 5 yıldızlı tesis içerisinde; 7 bin 850 metrekare büyüklüğünde futbol sahasının yanı sıra bin 200 metrekare kapalı alan içerisinde sporcular için soyunma odaları, duş ve tuvaletler ile izleyici tribünleri de bulunuyor.

BÜTÜN ÇABAMIZ SAĞLIKLI BİR NESİL YETİŞTİRMEKTİR

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Bütün çabamız sağlıklı, üretken, doğru, dürüst eğitim almış bir nesil yetiştirmektir" dedi.

Başkan Yaşar "Türkiye'de kadınımız, çocuğumuz, gencimiz, yaşlımız, engellimiz için yapılan her güzel şey bu ülkenin kaynaklarından yapıldığı zaman ve vatandaşlarımız bundan faydalanabilirse bu ülkenin kıymetini de bilir, bu ülkenin değerlerine de sahip çıkar. Göreve geldiğim günden beri Yenimahalle'nin her köşesinde Yenimahalle'nin kaynaklarını halk için, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için, kültür, sanat ve eğitim için harcıyoruz. Yenimahalle'nin örnek bir ilçe olması için uğraş veriyoruz" diye konuştu.

"SPORUN BİRLİK, BERABERLİK GÜCÜNDEN FAYDALANMALIYIZ"

Yenimahalle Belediyesi ile bu güne kadar amatör spor kulüpleri için çok sayıda ortak çalışma yaptıklarını hatırlatan Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu da, "Sporun birlik, beraberlik gücünden faydalanmalıyız. Bu tesisi siz kazandırdınız, doldurmak da bizim görevimiz. Yenimahalle'de yakılan bu birlik, beraberlik ateşinin tüm Türkiye'ye örnek olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kent Kop Mahalle Muhtarı Şükran Ayaz ise "Batıkent'i otel konumundan çıkaracağım diye söz veren Başkanımız Fethi Yaşar sözünü fazlasıyla tuttu ve Batıkent'imizi dört dörtlük hizmetlerle şahlandırdı. Kendisine ve ekibine tüm mahalle sakinlerimiz adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Açılışın ardından konuklarla ve çocuklarla birlikte ilk vuruşu yapan Başkan Yaşar misafirlerine tesisi gezdirdi.

Yenimahalle’nin Tam Donanımlı Sahası Açıldı

Yenimahalle’nin Tam Donanımlı Sahası Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim