• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Yenimahalle’nin Maharetli Elleri İş Başında

Yenimahalle’nin Maharetli Elleri İş Başında
Her yıl 10 binden fazla kişinin hayatına anlam katan ve kursiyerleri meslek sahibi yapan Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları, üretmeye...

Her yıl 10 binden fazla kişinin hayatına anlam katan ve kursiyerleri meslek sahibi yapan Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları, üretmeye ve öğretmeye devam ediyor.

13 ayrı kurs merkezinde, 96 branşta uzman hocalar gözetiminde eğitimlerin verildiği kurslarda, Yenimahalleliler, gösteri sanatlarından müzik eğitimine, el sanatlarından güzellik ve saç bakımına kadar geniş bir yelpazede istedikleri branşta eğitim alıyor.

YENİMEK'leri çok önemseyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, kursiyerleri de yalnız bırakmıyor. Sık sık kurs merkezlerini gezerek eğitimleri yakından takip eden Başkan Yaşar, aşçılık sınıfını ziyaret etti. Kursiyerlerin yaptığı birbirinden güzel yemekleri tadan Yaşar, "Yenimahalle'nin çocukları da, gençleri de, kadınları da, emeklileri de çok şanslı" dedi.

"YENİMAHALLE'DE YAŞAMAK BİR AYRICALIK"

Yenimahalle'de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu 70'den 70'e tüm vatandaşlara hizmet ederek göstermeye çalıştıklarını anlatan Yaşar, "İlçemiz 7 yılda başkentin parmakla gösterilen örnek ilçesi haline geldi. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız herkes mutlu. İlçe genelinde tüm yaş gruplarının faydalanabileceği kalıcı yatırımlara imza attık. Spor tesislerimizle, kültür merkezlerimizle, yaşam merkezlerimizle, İkinci Bahar Dayanışma Merkezlerimizle, kurs merkezlerimizle kamunun imkanlarını kamu yararına kullanıyoruz" diye konuştu.

YENİMEK'lerde her yıl 10 binin üzerinde vatandaşa imkan sağlandığını da hatırlatan Yaşar "Vatandaşlarımızın boş vakitlerini verimli geçirmelerini ve birer meslek sahibi olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bugün bir kere daha gördüm ki emeklerimizin geri dönüşümü de çok güzel. Yemeklerini tattım. Tüm öğrencilerimiz gerçekten çok başarılı. Kursiyerlerimizi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim