• BIST 9530.47
  • Altın 2473.787
  • Dolar 32.4746
  • Euro 34.7629
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Yenimahalle’den “Altın Fikirler Akademisi Projesi”ne destek

Yenimahalle’den “Altın Fikirler Akademisi Projesi”ne destek
JCI Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Çankaya Şube Başkanı Mehmet Arkın Çoban ve yönetim kurulu üyeleri, Yenimahalle belediye başkanını ziyaret...

JCI Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Çankaya Şube Başkanı Mehmet Arkın Çoban ve yönetim kurulu üyeleri, Yenimahalle belediye başkanını ziyaret ederek, Altın Fikirler Akademisi Proje Yarışması için belediye başkanından destek istedi. Türkiye'nin genç fikirlere ihtiyacı olduğunun altını her fırsatta çizen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da, "Kurtuluşumuz; soran, sorgulayan, üreten gençlerle olacaktır" dedi.

Yenimahalle Belediyesi, JCI Genç Liderler ve Girişimciler Derneğinin düzenlediği Altın Fikirler Akademisi Proje Yarışmasında yarı finale kalan gençler için Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezinin kapılarını ardına kadar açtı. 100'den fazla ülkede 200 binden fazla aktif üyesi ile genç lider ve girişimcilere yol gösteren derneğin Çankaya Şube Başkanı Mehmet Arkın Çoban ve yönetim kurulu üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti. 18-40 yaş arasındaki üyeleriyle birlikte dernek bünyesinde yaptıkları çalışmalar hakkında Yaşar'a bilgi veren Çoban, Altın Fikirler Akademisi Projesine destek istedi.

Projeyi dinleyen Yaşar, "Yenimahalle Belediyesi olarak destekçiniz olmaktan onur duyarız. Çünkü bu ülkenin genç fikirlere ihtiyacı var. Maalesef ülkemizde eğitim seviyesi de kalitesi de her geçen gün düşüyor. Kurtuluşumuz soran, sorgulayan, üreten gençlerle olacaktır" ifadelerinde bulundu.

Proje kapsamında; fikrine güvenen, mükemmel bir fikri olup da henüz bir iş modeli kuramayan, iş modelini kuran fakat alanında uzman mentörlerden akıl almak isteyen genç yarı finalistler, 19-20 Ağustos tarihlerinde Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezinde 2 günlük AFA kampına girecek. Yapılan eğitimler ve elemelerden sonra 200 aday fikir arasından en güzel 5 fikir finale kalarak, kendilerini iş hayallerine bir adım daha yaklaştıracak olan ödüllere sahip olacak.

Yenimahalle’den “Altın Fikirler Akademisi Projesi”ne destek

Yenimahalle’den “Altın Fikirler Akademisi Projesi”ne destek

Yenimahalle’den “Altın Fikirler Akademisi Projesi”ne destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim