• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Yenimahalle’de Gençlik Merkezine yoğun ilgi

Yenimahalle’de Gençlik Merkezine yoğun ilgi
Başkent'in kültür, sanat merkezi Yenimahalle'de gençlerin vazgeçilmez adresi olan Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Uygun Gençlik Merkezi, dolup...

Başkent'in kültür, sanat merkezi Yenimahalle'de gençlerin vazgeçilmez adresi olan Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Uygun Gençlik Merkezi, dolup taşıyor.

Yenimahalle Belediyesi'nin Demetevler'de 2 ay önce açılışını yaptığı Gençlik Merkezi, bugünlerde yalnızca Yenimahallelileri değil Ankara'nın dört bir yanından gelen gençleri ağırlıyor.

23 farklı branşta eğitim veriliyor

Piyanodan dramaya, yağlı boya resimden filografiye, dil eğitiminden bilişim teknolojisine kadar 23 farklı branşta uzman eğitmenler tarafından tamamen ücretsiz eğitimlerin verildiği gençlik merkezinde, 550'ye yakın kayıtlı üye modern bir yerleşkede, kaliteli eğitim alma fırsatı buluyor.

Üye sayısının her geçen gün arttığı Demetevler Gençlik Merkezi içerisinde; müzik ve ritim odası, dans ve bale salonu, drama ve tiyatro salonu, kütüphane, bilgisayar sınıfı, oyun salonu, bay, bayan spor merkezi ve çok amaçlı dersliklerin yanı sıra keyifli sohbetlerin yapıldığı, kalıcı arkadaşlıkların temellerinin atıldığı bir de teras mevcut. 7-29 yaş aralığındaki tüm bireylere hiç bir ücret ödemeden hizmet veren merkeze kayıtlar ise devam ediyor.

"Onları iyi yetişmiş bireyler yapmak bizim elimizde"

Her fırsatta Demetevler'e daha çok yatırım yapmak istediğini ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Demetevler'de bu ve bunun gibi tesislere ihtiyacımız var. Ancak bu bölgede ciddi bir alan problemimiz var. Yaptığımız gençlik merkezinin koridorlarında bugün bu gençleri görmekten onur duyuyorum. Gençlerimizi televizyon karşısından kaldırmak, cep telefonlarından uzaklaştırmak, kahve köşelerinden kurtarmak onları spora, hobi kurslarına, okumaya ve her şeyden önemlisi sosyalleştirerek sağlıklı arkadaşlıklar kurmalarına vesile olabilirsek en büyük görevimizi yapmış oluruz. Ülkemizin aydınlık yarınları için, iyi eğitim almış genç beyinlere ihtiyacımız var" dedi.

Yenimahalle’de Gençlik Merkezine yoğun ilgi

Yenimahalle’de Gençlik Merkezine yoğun ilgi

Yenimahalle’de Gençlik Merkezine yoğun ilgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim