• BIST 9530.47
  • Altın 2477.378
  • Dolar 32.4431
  • Euro 34.6501
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C

Yenimahalle Çok Farklı

Yenimahalle Çok Farklı
Yenimahalle Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Hentbol Bayanlar Süper Ligi 21. hafta mücadelesinde Bursa Osmangazi Belediyespor'u 47-24 mağlup etti.

Yenimahalle Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Hentbol Bayanlar Süper Ligi 21. hafta mücadelesinde Bursa Osmangazi Belediyespor'u 47-24 mağlup etti. Karşılaşma öncesi ülkemizde yaşanan terör olaylarında şehit olan vatandaşlarımız için saygı duruşu yapıldı.

Hentbol Bayanlar Süper Lig'in son haftasına girilirken, Yenimahalle'nin altın kanatlı melekleri Bursa temsilcisi Osmangazi Belediyespor'u farklı mağlup etti. Mücadeleyi baştan sona üstün götüren Ankara temsilcisi, rakibine sahayı dar ederek karşılaşmadan 47-24 üstün ayrıldı. Müsabakaya Anna, Yeliz, Lence, Esra, Marina, Anita, Nur Ceren ile başlayan mavi-beyazlı ekip, karşılaşmanın hemen başında kontrolü ele aldı. Savunmada rakibini iyi kontrol eden melekler, Yeliz ve Marina'nın iyi oyunuyla farkı açmaya başladı. İlk 10 dakikada ortaya koyduğu performansla farkı 4 sayıya kadar çıkardı. (6-2) Bu dakikadan sonra şok hücumlarla rakibine göz açtırmayan Yenimahalle Belediyespor, 17. dakikaya 13-4'lük skorla girdi. Karşılaşmanın ilk yarısında usta oyuncularıyla farkını ortaya koyan altın kanatlı melekler, ilk yarıyı 23-10 önde kapattı.

İKİNCİ YARI GÜLE OYNAYA

Karşılaşmanın ikinci yarısına genç ağırlıklı bir kadroyla çıkan mavi-beyazlı ekip, ilk yarıdaki üstün oyununu bu yarıda da sürdürdü. Oyunun kontrolünü elinde tutan Yenimahalle'nin kızları 45. dakikada farkı 20 sayıya kadar çıkardı. (35-15) Karşılaşma boyunca kontrolü elinde bulunduran Ankara temsilcisi üst üste geliştirdiği ani ataklarla rakibinin farkı kapatmasını engelleyerek karşılaşmadan 47-24 üstün ayrıldı. Maçta genç oyuncu Sıla ve kaleci Anna performanslarıyla dikkatleri üzerine çekti. Maçın son 20 dakikasında forma şansı bulan Sıla savunmada agresif oyunu ve hücumdaki üretkenliğiyle "hazırım" mesajı verdi. Kaleci Anna ise yaptığı uzun asistlerle skora katkıda bulundu. Maçta 6'şar gol bulan Yeliz, Sıla ve Anita karşılaşmanın en skorer isimleri oldu. Yenimahalle Belediyespor bu galibiyetle puanını 32'ye çıkartarak son hafta oynayacağı Üsküdar Belediyespor maçını beklemeye başladı.

Yenimahalle Çok Farklı

Yenimahalle Çok Farklı

Yenimahalle Çok Farklı

Yenimahalle Çok Farklı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim