• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Yenimahalle Belediyesi’nde iletişim semineri

Yenimahalle Belediyesi’nde iletişim semineri
Yenimahalle Belediyesi çeşitli konularda farkındalık meydana getirmek veya bilgilendirmek amacıyla alanında uzman isimleri vatandaşlarla buluşturmaya devam...

Yenimahalle Belediyesi çeşitli konularda farkındalık meydana getirmek veya bilgilendirmek amacıyla alanında uzman isimleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Belediye, İstanbul Aydın Üniversitesi ile ortaklaşa etkili iletişim, iletişimde farkındalık, beden dili, işyerinde stres, psikososyal riskler, temel liderlik becerileri, kurum kültürü, yöneticiler için iletişim sanatı, iş ve özel hayat dengesini konu alan bir dizi seminer düzenledi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Ankara Bölge Koordinatörü ve Eğitim Uzmanı Mehmet Ekinci tarafından Batıkent Meydan AVM Tiyatro Salonu'nda ve Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen seminerlere belediye çalışanları ve kursiyerlerin yanı sıra vatandaşlar da katıldı. Seminerlerde, el hareketleriyle kişilerin duygusal zekâya mı yoksa matematiksel zekaya mı sahip olduklarına ilişkin uygulamalar da yapıldı.

STRESLE BAŞ EDEBİLME YOLLARI

İlk olarak katılımcılara doğru iletişim kurmanın ne kadar önemli olduğunu anlatan Ekinci, öfke yönetimi, Kuantum Teorisi, Kaos Teorisi, davranış modelleri ve kişilik tipleri gibi konular hakkında bilgi verdi. Aynı zamanda beden dilinin nasıl kullanılması gerektiğine ilişkin günlük yaşamdan örneklemeler vererek, öfkenin bireyin haz alma duygusunun engellenmesi nedeniyle ortaya çıktığını da belirten Ekinci, öfkenin nasıl kontrol edilebileceği ve stresle baş edebilme yolları hakkında da bilgi verdi.

Seminerlerde yöneticiler için iletişim sanatına da dikkat çeken Ekinci, iş ve özel hayat dengesini sağlama yollarından da bahsetti.

Seminerlerin sonunda katılımcılara sorular sorarak vatandaşların iş yerinde ya da günlük yaşamda neye nasıl tepki verdiklerini de ölçen Ekinci, ikili ilişkilerde izlenmesi gereken yöntemleri de anlatarak, kendisine yöneltilen soruları da cevapladı.

Yenimahalle Belediyesi’nde iletişim semineri

Yenimahalle Belediyesi’nde iletişim semineri

Yenimahalle Belediyesi’nde iletişim semineri

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim