• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Yeni Yol Açma Çalışmaları Yapılıyor

Yeni Yol Açma Çalışmaları Yapılıyor
Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol açma çalışmaları kapsamında Malatya'nın güneyinde 2 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde yeni...

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol açma çalışmaları kapsamında Malatya'nın güneyinde 2 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde yeni yol açıyor.

Fahri Kayahan Bulvarını TOKİ konutları ile kentsel dönüşüm projesinin gerçekleştiği Beydağı Mahallesi'ne bağlayan yeni yol, yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda ve 50 metre genişliğinde. Çalışmaların devam ettiği yolun bir an önce bitmesi için Büyükşehir Belediyesi 27 iş makinesiyle çalışıyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek, açıklamalarda bulundu. İnceleme gezisine Genel Sekreter Arif Emecen ile ilgili genel sekreter yardımcısı, daire başkanı ve şube müdürleri de katıldı. Hava şartlarının elverdiği ölçüde kış aylarında da hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Çakır, yeni yol açma ve genişletme çalışmalarına ağırlık verdiklerini, başta kent merkezi olmak üzere farklı birçok bölgede çalışmaların sürdüğünü söyledi. Kent içi ulaşımı rahatlatacak yolları açmaya devam ettiklerini vurgulayan Çakır, yeni yapılan yolun 50 metre genişliğinde olduğunu söyledi. Çakır, "Çalışmalarına yeni başladığımız 2 kilometrelik yolumuz Fahri Kayahan Bulvarı'nı, TOKİ bölgesi ile Beydağı Mahallesi'ne bağlıyor. Yolumuzun genişliği 50 metre olacak. Bu yolumuz üzerinde 750 bin m3 hafriyat ve dolgu çalışması yapılacak. Aks üzerinde bulunan 27 mesken yıkılacak. Yine bölgede bulunan Karagöz Deresi'ni, Horata Suyu'na bağlayacağız. Beydağı bölgemizde kentsel dönüşümle birlikte yoğun bir nüfus yaşayacak. Büyükşehir Belediyesi olarak bu yeni yaşam alanımızda tüm sorunları çözmeye gayret ediyoruz. Güney Kuşak yolumuz da bu bölgede geçiyor. Kuşak yolunda da çalışmalarımız devam ediyor. Bu bölgede yapılan yol çalışmaları, kent içi ulaşımın rahatlamasına da katkı sağlayacak. Şu an burada yaklaşık 27 aracımız çalışıyor. Amacımız en kısa zamanda yolumuzu tamamlayarak, hizmete açmak. Bu çalışmaların yapılmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yeni Yol Açma Çalışmaları Yapılıyor

Yeni Yol Açma Çalışmaları Yapılıyor

Yeni Yol Açma Çalışmaları Yapılıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim