• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Yeni Yıla Kurumsal İş Yerinizde Girin

Yeni Yıla Kurumsal İş Yerinizde Girin
Yaklaşık 30 bin nüfusa sahip, 5 bin KOBİ işletmesinin bulunduğu Adana'nın batısında, 12 blok olarak projelendirilen ve tamamlandığında kentin vizyonuna...

Yaklaşık 30 bin nüfusa sahip, 5 bin KOBİ işletmesinin bulunduğu Adana'nın batısında, 12 blok olarak projelendirilen ve tamamlandığında kentin vizyonuna büyük katkı sağlayacak olan Kiza Kurumsal İş Merkezi karlılık ve prestije yükseliyor. Birinci etabı 2016 yılı içinde bitmesi planlanan Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin, 990 ofis ve 287 adet iş yeri için lansmana özel uygulanan fiyatları, yeni yıla kurumsal iş merkezinde mülk sahibi olmak isteyenler için cazip bir fırsat sunuyor.

ADANA'NIN İŞ YAŞAMINA RAHATLIK GELECEK

Adana-Mersin Karayolu olarak da bilinen D 400 (E-5) Karayolu'nun üzerinde, Adana Otogar'ın ve TEM bağlantı yolunun karşısında, eski Tekel Fabrikası'nın bulunduğu yerde kurulmakta olan Kiza Kurumsal İş Merkezi, Gaziantep ve Adana'nın iki saygın ve köklü firması tarafından inşa ediliyor. Gaziantep'te 1993'ten beri faaliyet gösteren "Kurt İnşaat" ile Adanalı "Balak Petrol" ortaklığında inşası sürdürülen Kiza Kurumsal İş Merkezi, bölgenin, tek kurumsal iş merkezi olarak yükseliyor.

Güney ve Güneydoğu Bölgesinde benzeri bulunmayan dev bir projeyi yürüten firma ortaklarından Kurt İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, 120 odalı marka bir Business Otelini de kapsayacak Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin, çeşitli sektörleri belli bir düzen, farklı cadde ve bloklarda bir araya getirerek Adana'nın iş yaşamında büyük bir rahatlama sağlayacağını kaydetti.

Üç etap olarak planlanan iş merkezinin birinci etap inşaatın 2016 yılı sonunda tamamlanacağını bildiren Aydın Kurt, "3 etapta tamamlanacak olan Kiza Kurumsal İş Merkezi projesinde, 12 blokta; 51 m2, 60 m2 ve 112 m2 olmak üzere 3 ayrı boyutlarda ve toplamında 990 adet ofis ve home ofis, yine farklı ebatlarda olmak üzere 287 adet iş yeri bulunacak. Her ofis ve iş yerinin ayrı özellik ve avantajları mevcut. Gün ışığından en iyi şekilde istifa edecek şekilde tasarlanan proje, mimari açıdan iş yaşamını ve çalışma koşullarını kolaylaştıracak" dedi.

MİMARİ DÜZENLEME İSTEĞE GÖRE ŞEKİLLENİYOR

Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, ofis ve iş yerlerinin iç mimarisinin, müşterilerin yaptıkları işlerin, mesleklerin özelliklerine ya da beğenilerine göre düzenlenebildiğini de kaydetti. Kendilerinin bu konuda önerilerde bulunduklarını kaydeden Kurt, "Amacımız insanları tek düze, sıradan görünümlü binalara mahkum etmek değil, yaptığı işe, ihtiyacına göre en verimli yararı sağlayacağı, kendi arzusuna uygun bir mekan sağlamaktır. Çünkü bu iş yeri, insanların daha iyi kazanmaları, daha iyi koşullarda ticaret ve üretim yapmaları, daha mutlu olmaları için planlandı" diye konuştu.

LANSMANA ÖZEL FİYATLAR

Aydın Kurt, satış ofislerinin hafta sonları da açık olduklarını belirterek "Lansmana özel olarak fiyatlarımızı düzenledik. Müşterilerimize lansman nedeniyle oldukça cazip, avantajlı önerilerinde bulunuyoruz. Bu fırsatı değerlendirmek isteyenleri satış ofisimize bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde; bankalar, finans kurumları, sigorta, eğitim, sağlık, özel güvenlik kuruluşları, birlikler, dernekler, sendikalar, haberleşme, basın yayın kurum ve kuruluşları, reklam, lojistik, mimarlar ve mühendisler, mali müşavir ve muhasebeciler, tıp doktorları, diş poliklinikleri, gümrük müşavirlikleri, danışmanlık hizmetleri veren bölgesel ve ulusal guruplar bulunacak.

Kiza Kurumsal İş Merkezi; elektrik, elektronik ve teknoloji, bilişim, tekstil, mobilya, gıda, yiyecek ve içecek, plastik, ambalaj, kimya, metal sanayi, endüstriyel ürünler, otomotiv gibi sektörlerin bölgesel ve ulusal markalarına da ofis, home ofis ve iş yeri ortamı sunacak.

Yeni Yıla Kurumsal İş Yerinizde Girin

Yeni Yıla Kurumsal İş Yerinizde Girin

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim