• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Yeni yıla eşiyle birlikte girdi, 4 gün sonra şehit haberi geldi

Yeni yıla eşiyle birlikte girdi, 4 gün sonra şehit haberi geldi
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 26 yaşındaki uzman çavuş Nuh Özdemir'in ailesi acı haber ile yıkıldı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 26 yaşındaki uzman çavuş Nuh Özdemir'in ailesi acı haber ile yıkıldı. Şehit, izinli olarak geldiği Samsun'da yılbaşını eşiyle birlikte abisinin evinde geçirdikten sonra görev yerine döndü. 4 gün sonra da şehit haberi gelmesi yakınlarını hüzne boğdu. Şehidin eşinin 5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Samsun'da şehidin abisinin evinde misafir olarak bulunan 24 yaşındaki eşi Leyla Özdemir ve baba Mehmet Özdemir'e, şehit haberi askerler tarafından verildi. Ordu Akkuş ilçesinde oturan ancak ziyaret için bir diğer oğlunun İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahallesi'ndeki evinde bulunan 63 yaşındaki baba Ozdemir'in Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir ile çatışmadan 1.5 saat önce telefonla konuştuğu öğrenildi. Şehidin 1 hafta önce izinli olarak 5 aylık hamile olduğu öğrenilen eşinin yanına Samsun'a geldiği, yeni yıla birlikte girdikleri Cuma günü de tekrar görev yeri Sur'a döndüğü belirtildi. Şehidin Diyarbakır'da yapılacak törenin ardından havayolu ile Samsun'a getirileceği, buradan da memleketi Ordu'nun Akkuş ilçesine götürüleceği kaydedildi.

LİCE ŞEHİTLERİNE RAHMET DİLEDİ, 5 AY SONRA KENDİ ŞEHİT OLDU

Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir, sosyal paylaşım hesabından Ağustos ayında Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristler ile girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Onbaşı Latif Adıgüzel ve Jandarma Astsubay Metin Aydemir'in fotoğraflarını paylaşarak altına "Mekanınız cennet olsun" yazdığı ortaya çıktı. PKK ile ilgili yapılan operasyon haberlerini aynı şekilde takipçileriyle paylaşan Özdemir'in söz konusu paylaşımdan 5 ay sonra aynı kaderi paylaşması yakınlarını üzdü.

Bunun üzerine şehidin Facebook hesabındaki takipçileri Nuh Özdemir adına bir sayfa açarak adını yaşatmaya çalışıyor.

Yeni yıla eşiyle birlikte girdi, 4 gün sonra şehit haberi geldi

Yeni yıla eşiyle birlikte girdi, 4 gün sonra şehit haberi geldi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim