• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

Yeni Trend 4d İP Estetiği

Yeni Trend 4d İP Estetiği
4D İp Estetiği'yle yerçekimine karşı koyarak, sarkan cildinizi kaldırarak ve dolgunluk vererek 10 yaş gençleşebilirsiniz.

4D İp Estetiği'yle yerçekimine karşı koyarak, sarkan cildinizi kaldırarak ve dolgunluk vererek 10 yaş gençleşebilirsiniz. Dr. Mevlüt Dağ, "Artık daha genç bir yüze sahip olmak için tek seçenek ameliyat değil. Ameliyatla yapılan estetik uygulamaları yerini hızla neştersiz yöntemlere bırakıyor. Onlardan en yeni ve etkililerinden biri de 4D İp Estetiği. Daha önce de "ipler" cildi gençleştirmek için kullanıldı. Ama bu ipler son teknoloji ürünü ve diğerlerinden farklı olduğu için ismi 4D" dedi.

"4D ip estetiğinde kullanılan iplerin üzerinde diğerlerine göre daha fazla "barbed" yani dikenler, kancalar bulunuyor. İşte bu fark cildi daha yukarı doğru kaldırarak yerçekimini daha çok azaltırken, özel yapısından dolayı yüzde daha fazla yeni hücre oluşumunu sağlıyor" diyen Dr. Dağ, açıklamalarına şöyle devam etti: "Tekniğin isminin 4D olmasının nedeni bu yöntemde kullanılan iplerin dört temel işlevinin olması. Bu yeni teknikle ipler yardımıyla önce sarkan ciltler yukarı kaldırılıyor. İkinci aşamadaysa iplerle kaldırılan cilt yerçekimine karşı koyarak sarkmaya karşı çok önemli bir direnç kazanıyor. Üçüncü aşamada ise iplerin 6-8 ay içinde erimesi ve bunun yerine oluşan fibroblastik hücreler yeni bir cilt dokusu oluşumunu tetikleyerek cildin sıkılığını artıyor. Dördüncü ve son aşamada ise cilt daha dolgunlaşıyor ve sıkılaşıyor."

"4D İP DEVRİM YARATTI"

Bu özel iplerin nasıl kullanılması gerektiğine değinen Dr. Dağ, "4D ipler yüz gençleştirmelerinde büyük bir avantaj sağlasa da uygulamanın nasıl yapıldığı da çok önemli. 4D İp Tekniği Avrupa Eğitim Sertifikası sahibi ilk doktorlardan biriyim. Estetik operasyonlarda uzun zamandır ipler kullanılıyor. Ama 4D ipin özel ve yoğun dikenleri sayesinde devrim yarattığını söyleyebiliriz. Bunun nasıl uygulandığı çok önemli. Her cilde özel bir uygulama yapılırsa çok kısa bir sürede ciltteki kolajen ve elastin hücre artışı mümkün. Bu tekniğin diğer bir avantajı da daha hızlı iyileşme ve daha hızlı sonuç almayı sağlaması. Üç aydır kliniklerimizde bu tekniğin başarılı sonuçlarını gördük" diye konuştu. 4D İp estetiği uygulamasının 30-45 dakika arasında değiştiğini belirten Dağ "Kısa sürede gençlik hayal değil" dedi.

Yeni Trend 4d İP Estetiği

Yeni Trend 4d İP Estetiği

Yeni Trend 4d İP Estetiği

Yeni Trend 4d İP Estetiği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim