• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Yeni transfer imzayı attı!

Yeni transfer imzayı attı!
Galatasaray Liv Hospital'ın yeni transferi Vladimir Micov için Liv Hospital Ulus'ta şube koordinatörü Murat Özyer'in de katıldığı bir imza töreni düzenlendi.

Tören sırasında kısa bir açıklama yapan Özyer, "Son iki sezonda yakaladığımız başarıları bu sezon daha yukarı çıkartarak, kupa sayımızı arttırarak güzel bir sezon yaşayacağız. Micov çok değerli bir oyuncu. Milli Takımlar ve Euroleague seviyesinde çok tecrübeli bir isim. Bizim önemli bir eksiğimizi tamamlayacağını düşündüğümüz biri. Forvet pozisyonunda oynatabileceğimiz bir basketbolcu. Kendisine kulübümüze hoşgeldin diyorum" dedi.

Micov ise "Galatasaray'a imza attığım için mutluyum. Euroleague'de yüksek seviyede basketbol oynayan büyük bir kulübe geldim. Geçen sene son sekiz takım arasına kaldılar. Bu sezon hedefimiz bir adım daha yukarı tırmanıp artık Madrid'deki Final Four olacaktır. Tercihimden dolayı memnunum çünkü kulüp hakkında Zoran Erceg ve Milan Macvan'dan çok güzel hikayeler duydum. Erceg ile CSKA'da da birlikte oynamıştım. Daha önce de söylediğim gibi birçok kupa kazanacağız ve iyi işler yapacağız" diye konuştu.

Son iki sezonda CSKA'nın tüm Euroleague maçlarına çıkan ve 61 maç oynayıp istikrarını ortaya koyan Micov "Gerçekten önemli bir iş başardım orada, sakatlık problemi yaşamadım. İyi bir rolüm vardı ve iyi maçlar çıkardım Rusya'da. İki kez F4 yaptık ancak sonu iyi bitmedi. Total olarak bakıldığında iki sezon art arda üst seviye basketbol oynamak her oyuncu için önemlidir. Kontratım bittiğinde bazı teklifler aldım ve ailemle, menajerimle birlikte kariyerim hakkında konuştuk ve Galatasaray'ı tercih ettim. Euroleague'de oynamaya devam edeceğim ve kupalar kazanma şansım var. Bunun bilincinde kararımı verdim" konuştu.

Türkiye Basketbol Ligi hakkındaki görüşleri sorulan Micov, "Çok bilgim yok ancak geçmişte birçok Türk takımına karşı oynadım. Diğer Avrupa liglerine göre biraz yavaş tempoda olduğu söyleniyor, ben de bunu tecrübe edeceğim yeni olarak. Ayrıca en iyi liglerden biri Avrupa'daki. Birçok iyi takım var. Genel olarak Türkiye basketbola çok fazla para yatıran bir ülke. Her sene neredeyse üç takımla Euroleague katılımı oluyor. Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes Euroleague'i kazanmak için çok fazla harcama yapıyor. Benim ve konuştuğum arkadaşlarımın görüşü Galatasaray Liv Hospital da sürekli Euroleague'de oynamak için A Lisansını hak ediyor. Sadece çevrem değil Avrupa'da birçok basketbolla yakından ilgili insan da böyle düşünüyor. Galatasaray Özellikle de taraftarlardan dolayı bunu hak ediyor. Ben de Galatasaray'a karşı oynadım ve taraftarların inanılmaz, Avrupa'nın en iyilerinden biri olduğunu biliyorum" şeklinde sözlerini tamamladı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim