• BIST 9079.97
  • Altın 2324.04
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9598
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Yeni Müdür Yeni Müjdelerle Geldi

Yeni Müdür Yeni Müjdelerle Geldi
Türk Hava Kurumu Üniversitesi (THK) İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu'nun yeni müdürü Emekli Hava Kurmay Albay Yrd.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi (THK) İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu'nun yeni müdürü Emekli Hava Kurmay Albay Yrd. Doç. Dr. İsmail Birer, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'yı makamında ziyaret etti. Selçuk'a büyük bir heyecanla geldiğini belirten Birer, THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılacak üç yeni programında müjdesini verdi.

Selçuk'a büyük bir heyecanla geldiğini ifade eden Birer, "Selçuk'ta ilk izlenimlerim itibariyle hakikaten mutluyum, heyecanım devam ediyor. Belediye başkanımızın ciddi destekleri olan bir ilçeye gelmekten ve böyle bir ilçedeki meslek yüksekokulunun müdürü olmaktan son derece mutluyum. Birlikte çok güzel şeyler yapabileceğimiz kanaatindeyim. Umarım Sayın Başkanın da destekleriyle bu ilçenin hak ettiği Türk Hava Kurumu'nun güzide bu okulunu çok daha iyi yerlere taşırız. Bizler de Selçuk'a, Selçuk Belediyesi'ne öğrencilerimizle katkılarımızı üst kademelere taşıyabilecek gayreti göstereceğiz. Birlikte bu ilçeye kalıcı bir şeyler verebiliriz. Selçuk Belediyesi'nin desteğine çok daha ihtiyacımız olduğunu belirtmek isterim" diye konuştu.

MESLEK YÜKSEKOKULUNDA ÜÇ YENİ BÖLÜM AÇILACAK

Selçuk'un akademik anlamda önemli bir noktaya taşınacağının altını çizerek Türk Hava Kurumu Üniversitesi (THK) İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu'nun yeni müdürü Emekli Hava Kurmay Albay Yrd. Doç. Dr. İsmail Birer, şöyle konuştu: "İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu'nun neredeyse iki kat büyüyeceğini belirtmek isterim. Yeni senato kararına göre okulumuzdaki iki programına üç yeni program daha ilave ediliyor. Sivil hava ulaştırma işletmeciliği, lojistik yönetim ve bilgisayar programcılığı bölümlerini de önümüzdeki yıl devreye sokacağız. Bu ilçeye yeni 200 - 250 öğrencinin daha gelmesi demek. Ayrıca mevcutlardan çok daha fazla öğretim üyesi gelmesi demek, bunun anlamı bu ilçenin çok daha fazla eğitilen kişiye hitap edecek bir yüksekokula kavuşması, Selçuk'un sesini akademik anlamda getirebilecek bir atmosfer yakalanması demektir. Umarım hepimiz için hayırlı olur."

THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Emekli Hava Kurmay Albay Yrd. Doç. Dr. İsmail Birer'i ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Bakıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Karşılıklı birer akademisyen olarak da düşündüğümüz zaman da birbirimizi çok daha iyi anladığımız ifade edebilirim. Kendisi ilçemize müjdelerle, katkıyla gelmiştir. Havacılık Meslek Yüksekokulu'nun iki bölümüne üç yeni bölüm daha eklenecektir. Bu üç programın ilçemize hem akademik olarak, hem de eğitim açısından, hem kültür açısından, hem de iktisadi bakımdan önemli katkılar koyacağını rahatlıkla ifade edebiliriz."

"SELÇUK ÜNİVERSİTELER KENTİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR"

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu'nun da faaliyete geçmesiyle Selçuk'un bir üniversiteler kenti olma yolunda ilerleyeceğini belirten Başkan Bakıcı ilçedeki yüksekokulların Selçuk esnafının ve gençliğinin büyük kazanımı olduğunu ifade etti. THK Üniversitesi'ni burada kökleştirmek gibi önemli bir amaçlarının olduğunu belirten Başkan Bakıcı,"Böylesine müjdelerle gelen bir müdürümüze elimizden gelen katkıları esirgemeyeceğiz. Amacımız burada bir kampüs üniversitesi haline dönüştürmektir. Bunu da yapacak güç ve irademiz vardır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim