• BIST 9689.36
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Yeni Moda, A Plus Ofisler

Yeni Moda, A Plus Ofisler
Türkiye'de ofis konsepti anlayışı, her geçen gün ciddi değişim ve gelişim gösteriyor.

Türkiye'de ofis konsepti anlayışı, her geçen gün ciddi değişim ve gelişim gösteriyor. İnşaat sektörü de buna paralel olarak, yeni "marka ofis projeleri" geliştiriyor. Akıllı donanımlarıyla her türlü ihtiyacı karşılayan ve kullanıcısına sağladığı kolaylıklarla keyifli bir çalışma ortamı sunan A Plus ofisler, başarıyı da beraberinde getiriyor.

Uzun yıllardır şehirlerin merkezinde sıkışıp kalan, ulaşım, otopark, gürültü gibi çeşitli sorunlardan dolayı çalışma ortamının olumsuz etkilendiği klasik ofis mantığı, yerini yeni moda ofislere bırakıyor. Klasik ofis mantığından kurtulup, daha rahat, daha ferah ve sorunsuz bir ortamda çalışmayı arzu eden iş dünyası, prestijli ofis projelerine yoğun ilgi gösteriyor. Bireylerin rahat etmesi için her türlü detayın düşünüldüğü anahtar teslim ofisler, ofis ortamında çalışan herkesin hayalini süslüyor.

OFİS ÇALIŞANLARININ BEKLENTİLERİ ARTIYOR

Bölgenin ilk kurumsal iş merkezi özelliğine sahip Kiza Kurumsal İş Merkezi ortaklarından, Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, bünyesinde yer alan işletmelerin marka değerini artıran, kurumsallaşmaya da önemli katkıları olan "A Plus" ofislerin, her geçen gün daha çok tercih edildiğini, bu tarz ofislerin yükselişinin gelecek dönemde artarak devam edeceğini söyledi. Kurt, iş dünyasının standartlarının her geçen gün değiştiğini, buna bağlı olarak ofis çalışanlarının beklentilerinin de değişim gösterdiğini ifade etti.

YENİ NESİL OFİSLERLE BAŞARI KAÇINILMAZ

A sınıfı ofislerin, modern kurgularının yanı sıra sundukları sosyal ve kültürel yaşam alanlarıyla da öne çıktığını belirten Aydın Kurt, yeni nesil ofislerin, başarıyı da kaçınılmaz kıldığını ifade etti. Kurt, "A Plus ofislerin çalışanlara sunduğu olanaklar, çalışanların motivasyonunu artıyor. Sosyal yaşamlarını da olumlu etkiliyor. Çalışanlar, eski ofislerindeki çalışma ortamlarına göre, kişisel bakımlarına, giyim kuşamlarına daha fazla özen göstermeye, daha şık giyinmeye başlıyorlar. Bu da iş yapma biçimlerine yansıyor. Saate bakıp, mesai bitimini beklemek yerine daha verimli çalışıyorlar. Bu da beraberinde başarıyı getiriyor" dedi.

AKILLI OFİS TEKNOLOJİSİYLE DONATILIYOR

'Balak Metal" ortaklığıyla gerçekleştirdikleri, Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin, yeni nesil ofis anlayışının tüm taleplerine cevap verdiğini belirten Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, "Bölgenin en iyi lokasyonunda bulunan Kiza Kurumsal'da ofislerimizi akıllı ofis teknolojisiyle donatıyoruz. Kiza ofislerinde, çalışanlar, bir kumanda ile perdeleri kontrol edebilecek, ofisin içerisinden asansörü çağırabilecek, bütün ofis elektriğini tek yerden kesebilecek. Ayrıca, dışarıdayken ofislerine uzaktan erişim sağlayabilecek" dedi.

İŞ MERKEZİNİN ÖTESİNDE YAŞAM MERKEZİ

Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin, akıllı ofislerin yanı sıra otel, home ofis, mağaza ve restoranların da yer aldığı karma bir proje olduğunu belirten Aydın Kurt, şöyle devam etti:

"Bölgenin en büyük karma projesi olan Kiza Kurumsal, sağladığı olanaklarla sadece bir iş merkezi olmanın ötesinde bir yaşam merkezi. Buradaki bütün üniteler, bütün birimler, en küçük ofisten en büyük iş yerine kadar birbirini besleyecek ve çok dinamik bir yapı olacak. İş merkezinde çalışanlar, her ihtiyacını buradan karşılayabilecek."

OFİS SAKİNLERİNE VIP HİZMET VERİLECEK

Kiza Kurumsal İş Merkezi sakinlerinin, bir nevi ileri seviye aracılık hizmeti olan "Concierge Hizmetleri"yle kendilerini ayrıcalıklı hissedeceğini kaydeden Aydın Kurt, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ofis sakinlerinin, "Concierge Hizmetleri'yle bütün ihtiyaçları karşılanacak. Call Center görevlileri tarafından; randevudan karşılamaya, yönlendirmeden rezervasyona, bilet temininden araç muayenesi takibine, özel şoför temininden transfer hizmetlerine, araç kiralamadan uçak bileti teminine birçok hizmet verilecek. Müşterimiz ofisinde çalışırken, isterse arabası yıkanacak, aracında benzini yoksa petrole götürülüp doldurulacak, kurye hizmetiyle evrakları dağıtılacak. Lostra, kuru temizleme, terzi işleri halledilirken, ofis sakinleri sadece kendi işine odaklanmış olacak. Müşterimiz mesela; Call Center'ı arayıp, "ofisimi temizletmek istiyorum" diyecek, temizlik elemanı gelecek. Arabasının bakımı gelmiş, Call Center ilgilenecek. "Televizyonum bozuk, su tesisatında, elektrik tesisatında arıza var" diyecek, anında teknik destek sağlanacak. Vale, özel gün organizasyon hizmeti, çiçek ve hediye gönderimi gibi A Plus hizmetler arasında yer alacak."

Yeni Moda, A Plus Ofisler

Yeni Moda, A Plus Ofisler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim