• BIST 9524.59
  • Altın 2490.344
  • Dolar 32.5138
  • Euro 34.7207
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Yeni Malatyaspor’a İsim Sponsoru

Yeni Malatyaspor’a İsim Sponsoru
PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor isim sponsorluğu için Alima Su Ürünleri ile anlaşma imzaladı.

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor isim sponsorluğu için Alima Su Ürünleri ile anlaşma imzaladı.

Takımın isim hakkından gelir elde ederek, ekonomik olarak kulübü rahatlatmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim kurulu, Malatya'da bulunan ve daha çok dış pazarda faaliyet gösteren "Alima" isimli şirket ile isim sponsorluğu için masaya oturdu. Kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, su ürünleri alanında hizmet veren şirketin organize sanayi bölgesindeki tesislerinde Alima Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahit Bayhan ile bir araya geldi. Yarım sezonluk isim hakkı anlaşmasına varan taraflar, basın mensupları önünde resmi sözleşmeyi imzalayıp, açıklamalarda bulundu.

"İNŞALLAH İKİ TARAF İÇİN DE HAYIRLI OLUR"

İlk olarak söz alan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Bugün bizim adımıza oldukça güzel bir gün. Çok değerli bir Malatyalı iş adamımız olan Hüseyin Bey ile Yeni Malatyaspor'a isim sponsorluğu konusunda anlaşmış bulunmaktayız. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur. Kulübümüzün adı yarın yapılacak TFF Yönetim Kurulu toplantısından sonra onay çıkarsa bundan böyle sezon sonuna kadar Alima Yeni Malatyaspor olacak. Bu desteklerinden dolayı firmamıza teşekkür ediyoruz. Hüseyin Bey gibi diğer iş adamlarımızı da kulübümüze destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

BAYHAN: "DİĞER İŞ ADAMLARIMIZIN DA KULÜBE DESTEK OLMASI LAZIM"

Şirket sahibi Hüseyin Cahit Bayhan ise, "Öncelikle Yeni Malatyaspor ve şirketimiz için hayırlı olsun diyorum. Biz daha çok dış piyasayla çalışan bir şirketiz. Bu sponsorluğu bize büyük geri dönüşümü olsun diye değil, daha çok Malatyasporumuza destek olsun diye imzaladık. Tabi ki iki taraf için de mutlaka güzel anılıp, getirisi olacaktır. Umarız bizim gibi diğer Malatyalı iş adamlarımız da kulübümüze sahip çıkacak projelerde yer alırlar" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve Alima Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahit Bayhan resmi sözleşmeyi imzalayarak basın mensuplarına poz verdi. Başkan Gevrek, Bayhan'a Yeni Malatyaspor forması hediye ederek, takımın oynayacağı ilk iç saha maçına davet etti.

Yeni Malatyaspor’a İsim Sponsoru

Yeni Malatyaspor’a İsim Sponsoru

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim