• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Yeni Malatyaspor U21 takımı yeniden lider

Yeni Malatyaspor U21 takımı yeniden lider
Lige iyi başlayan ve art arda aldığı galibiyetlerle ligin zirvesine çıkan ancak 7.haftada Şanlıurfaspor karşısında 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor U21...

U 21 Elit Ligi'nde Yeni Malatyaspor fırtınası esmeye devam ediyor.

Lige iyi başlayan ve art arda aldığı galibiyetlerle ligin zirvesine çıkan ancak 7.haftada Şanlıurfaspor karşısında 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor U21 takımı, sahasında Balıkesirspor'u 4-2 yenerek yeniden liderliğe yükseldi. Rakibi karşısında 90 dakika boyunca üstün bir oyun ortaya koyan sarı kırmızılıların gollerini 19'uncu Furkan Savucu, 42'inci dakikada Furkan Pekşen, 70'inci dakikada Eyüp Uçar, 90'ıncı dakikada ise Sait Gündüz kaydetti. Aldığı galibiyetle puanını 19'a yükselten Yeni Malatyaspor U 21 takımı yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

"Hedefimiz başarılı sonuçlardan almaktan çok, başarılı futbolcular çıkarabilmek"

Karşılaşma sonrası İHA'ya açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, alt yapı olarak başarılı bir gidişatlarının olduğunu söyleyerek, alt yapıdan umutlu olduğunu belirti. Üst yapı ve alt yapının ortaya koyduğu başarılı tablonun kendilerini mutlu ettiğini belirten Gevrek, "Alt yapımız çok başarılı sonuçlar aldı. Balıkesir karşısında da iyi bir oyun ve netice aldık. Tabi ben elimden geldiğince alt yapımızın maçlarını izlemeye gayret ediyorum. Bizim buradaki hedefimiz başarılı sonuçlardan almaktan çok, başarılı futbolcular çıkarabilmek. Biz yönetim olarak elimizden gelen desteği alt yapımıza sunacağız. İnşallah haftalar ilerledikçe başarımız daha da artacaktır" diye konuştu.

"Şanlıurfa'da bir kazaya uğradık"

Yeni Malatyaspor Alt yapı Sorumlusu Murat Uçkun ise yaptığı açıklamada aldıkları sonucun ve oynadıkları oyunun kendilerini mutlu ettiğini söyledi. İyi bir oyuncu grubun sahip olduklarını belirten Uçkun, "Şanlıurfa'da bir kazaya uğradık. Ancak bunu hemen telafi etmemiz ve şoku atlatmamız önemliydi. Oyuncularım sahada çok iyi bir oyun ortaya koydular. Her zaman söylüyorum, bizim buradaki hedefimiz üst yapıya yetenekli oyuncular gönderebilmek. Son yıllarda alt yapı olarak başarılı bir grafiğimiz var" dedi.

Yeni Malatyaspor U21 takımı yeniden lider

Yeni Malatyaspor U21 takımı yeniden lider

Yeni Malatyaspor U21 takımı yeniden lider

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim