• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Yeni Malatyaspor - KARDEMİR Karabükspor Maçının Ardından

Yeni Malatyaspor - KARDEMİR Karabükspor Maçının Ardından
PTT 1. Lig'in 21. haftasında Alima Yeni Malatyaspor, sahasında karşılaştığı Karabükspor'u 1-0 mağlup etti.

PTT 1. Lig'in 21. haftasında Alima Yeni Malatyaspor, sahasında karşılaştığı Karabükspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik adamı mücadeleyi değerlendirdi.

PTT 1. Lig'in 21. haftasında Alima Yeni Malatyaspor, sahasında karşılaştığı Karabükspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Benim fazla söyleyecek sözüm yok. Futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Gerçekten inanılmaz bir mücadele örneği verdiler. Tabii siz de biliyorsunuz süreci. Yani bir sürü şeyler yazıldı, çizildi. Ancak çok kısa şunu söyleyeyim. Futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir mücadele verdiler. Cevap da ancak böyle verilirdi. Lider geldi, lideri yendik. 24 puan bizim için çok önemli. Karabükspor'a da önümüzdeki maçlar öncesi başarılar diliyorum. Soru da cevap da almak istemiyorum. Başka da bir şey demiyorum" dedi.

İLDİZ: "MAĞLUP OLMAK İÇİN ANCAK BÖYLE BİR GOL YEMEMİZ GEREKİYORDU"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise, "Bu maçta mağlup olmak için herhalde ancak böyle bir gol yememiz gerekiyordu" dedi.

Malatya gelmeden önce zor bir deplasmana geldiklerinin bilincinde olduklarını kaydeden İldiz, "Daha öncede söyledim ben. Malatyaspor zor durumda kazanmak isteyecek. Biz lider geldik. 90 dakika boyunca gerçekten oyunu açmak için, kazanma adına elimizden gelen her şeyi yaptık. Ancak kabul etmek lazım ki Yeni Malatyaspor da alanlarımızı iyi kapattı. Çok fazla pozisyon vermemeye çalıştı. Müsabakanın geneline baktığınızda böyle geçti. Biz birkaç pozisyon bulduk ama bir pozisyon vardı, ofsayt mıydı, değil miydi bilemem. Daha çok pozisyon bulmalıydık ya da atmalıydık. Biraz daha oyunu geniş alanda oynayabilmeliydik. Sahada biraz daha netice almalıydık. Sonuna kadar zorladık. Fakat işin birde realite tarafı var. Bu maçta mağlup olmak için herhalde böyle bir gol yememiz gerekiyordu. Maalesef futbolun içinde bunlar da var. Yani söyleyecek çok fazla bir şey yok" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor - KARDEMİR Karabükspor Maçının Ardından

Yeni Malatyaspor - KARDEMİR Karabükspor Maçının Ardından

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim