• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Yeni Malatyaspor, derbiyi düşünüyor

Yeni Malatyaspor, derbiyi düşünüyor
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Malatyaspor olur, eski Malatya olur, kırmızı Malatya olur, mavi Malatya olur. Hiç önemli değil. Önemli olan...

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Malatyaspor olur, eski Malatya olur, kırmızı Malatya olur, mavi Malatya olur. Hiç önemli değil. Önemli olan Malatya'nın takımı olması" diyerek, gerekli desteği alamadıklarından yakındı.

Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Elazığspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan sarı-kırmızılı ekipte Elazığspor müsabakası hazırlıkları moralsiz başladı.

Yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İrfan Buz, önlerinde bulunan derbiden dolayı kupayı unutmak zorunda olduklarını söyledi.

"Parasal anlamında sıkıntılarımız var"

Buz, bulundukları pozisyonun devam etmesinin önemli olduğunu belirten Buz, "Kupada gerçekten çok istedik, kulübümüz adına çok istedik ama olmadı. Biliyorsunuz finansal açıdan önemliydi bizim için. Sıkıntılar yaşıyoruz. Parasal anlamında sıkıntılarımız var, destek anlamında sıkıntılarımız var. O yüzden kupa bizim için önemliydi. "Bize yakışmıyor" denilen bir olay vardır. Burada yoktu arkadaşlar. Teknik açıdan konuşayım. Bırakın rakibin pozisyon almasını, 3 kez orta sahayı geçtiler. Bir kerede 40 metreden vurdular. Futbolcular elinden geleni yaptı. Net gol pozisyonlarımız da vardı ama atamadık. Futbolcular bunu istedi. Kupadan elendik ve yine yolculuğumuza devam ettik. Buraya geldik. Çünkü Cumartesi günü yine devam ediyoruz" dedi.

"Oraya da 3 puan için gideceğiz"

Buz, cumartesi günü oynayacakları Elazığspor müsabakasıyla ilgili de konuşarak, "Şimdi tabi kupayı unutmak zorundayız. Çünkü derbimiz var. Bizim açımızdan da önemli tabi puanlarımızın devam etmesi, konumumuzun devam etmesi. Elazığ da iyi bir takım. Çok iyi bir mücadele olacağını düşünüyorum. Oraya da 3 puan için gideceğiz" diye konuştu.

"Manisa maçının televizyondan fotoğrafını çekip eleştiri yapıyor"

Buz, gerekli desteği alamadıklarından da yakınıp, "Yeni Malatyaspor olur, eski Malatya olur, kırmızı Malatya olur, mavi Malatya olur. Hiç önemli değil. Önemli olan Malatya'nın takımı olması. Taraftarla seyirci arasında çok büyük bir fark vardır. Adam Manisa maçının televizyondan fotoğrafını çekip eleştiri yapıyor. 3 sokak ötede stadınız varsa ve siz gitmiyor evde izliyorsanız bu olmaz. Biz ne dedik sezon başında, Play-off'ta olmalıyız dedik. Şu anda liderlik yarışının içindeyiz. Bu çok önemli bir olay" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim