• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Yeni Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Yeni Girişimciler Sertifikalarını Aldı
Adıyaman'ın Besni ilçesinde KOSGEB Adıyaman İl Müdürlüğü ve Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen Uygulamalı...

Adıyaman'ın Besni ilçesinde KOSGEB Adıyaman İl Müdürlüğü ve Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Kursu'na katılan 18 kursiyere sertifikaları düzenlenen tören ile verildi.

Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odasında düzenlenen törene Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ziya Duranay, Adıyaman KOSGEB İl Müdürü Muhammed Şükrü Mısır, Besni Emniyet Müdürü Cemal Avan, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Memet Kasap ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan ve girişimci adayları katıldı.

Törende bir konuşma yapan Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, "Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve KOSGEB Adıyaman İl Müdürlüğünün işbirliğinde geleceğin girişimci ve esnaflarını yetiştirme adına 80 saat uygulamalı eğitimi başarıyla geçen kursiyerlerimize sertifikalarını dağıttık. Tüm girişimcilerimize ticari hayatlarında başarılar diliyor, seminerin düzenlenmesinde emeği geçen Besni Esnaf Sanakarlar Oda Başkanımız Mehmet Kasap, KOSGEB İl Müdürü Muhammed Şükrü Mısır, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KOSGEB Adıyaman İl Müdürü Muhammed Şükrü Mısır ise, "Besni'de Esnaf Odamızla işbirliği içerisinde Uygulamalı Girişimcilik Kursumuzu bitiren 18 girişimci adaylarımıza gecikmeli de olsa sertifikalarını dağıttık. Sizler belgenizi almakta ve işinizi kurmakta geciktiniz. Niyet hayırsa akıbette hayır oluyor. Bu meyanda Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun 24 Aralık 2015'te girişimcilik zirvesinde açıkladığı üzere KOSGEB'in hibe destek rakamlarını 30 bin TL'den 50 bin TL'ye, yine 70 bin TL'lik sabit yatırımla ilgili sıfır faizli kredimizin rakamı da 100 bin TL'ye çıktı. Bu da sizin için hayırlı bir netice oldu. Bu belgeleri alarak çerçeveletip duvara asmayın. Bu sizin için ulusal bazda geçerli bir belgedir. Türkiye'nin her yerinde iş yerinizi kurarak bu destekten faydalanabilirsiniz. Sertifikalarınız hayırlı ve uğurlu olsun. Ticari yaşamınızda sizlere başarılar diliyorum. KOSGEB'in destek ve hizmetleri ücretsiz ve aracısızdır. Sizlerin saf ve iyi niyetlerini istismar etmek isteyen kişi veya kuruluşlar olabilir. Profesyonel anlamda danışma hizmeti alacağınız kişi veya kuruluşlara dikkat edin. Projenizi biz hazırlamazsak sunumu biz yapmazsak projeniz geçmez diyerek sizlerden yüksek ücret talep edenlere diyenlere itibar etmeyiniz" ifadelerini kullandı.

Yeni Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Yeni Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Yeni Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim