• BIST 9490.36
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Yeni Gaziosmanpaşa Stadyumu Göz Dolduracak

Yeni Gaziosmanpaşa Stadyumu Göz Dolduracak
Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hazırladığı projeyle Gaziosmanpaşa Stadyumu'nu modern ve son teknolojiyle hizmete girecek.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hazırladığı projeyle Gaziosmanpaşa Stadyumu'nu modern ve son teknolojiyle hizmete girecek. Bugüne kadar 3 büyüklerde forma giymiş birçok sporcu yetiştiren ilçede Gaziosmanpaşa Belediyesi, hizmete girecek statla birlikte pek çok yeni yeteneği Türk sporuna kazandırmayı amaçlıyor.

Bugüne kadar 3 büyüklerde forma giyen Saffet Sancaklı, Sedat Balkanlı, Saffet Akbaş, Saffet Akyüz gibi pek çok futbolcunun yetiştiği Gaziosmanpaşa Stadyumu yenileniyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi, modern ve son teknoloji kullanılan bir projeyle Gaziosmanpaşa Stadyumu'nu genç yeteneklerin hizmetine sunacak. Kapalı iki tribünüyle 5 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilecek ve çim sahaya sahip olacak yeni Gaziosmanpaşa Stadyumu, başta Gaziosmanpaşa ve Küçükköy olmak üzere ilçedeki 8 spor kulübüne hizmet verecek.

Özellikle gençlere ve çocuklara yönelik tasarımıyla öne çıkacak olan yeni Gaziosmanpaşa Stadyumu'na ulaşım büyük bir kolaylıkla gerçekleştirilecek. Toplamda 43 bin 55 metrekarelik bir alana sahip olacak projede sporcu, hakem, basın ve TFF yetkililerinin güvenli ve rahat bir şekilde stada giriş yapması sağlanıyor. Stadın tüm enerji ihtiyacının ise güneş enerjisiyle karşılanması planlanıyor.

Mevlana Mahallesi'nde inşa edilecek stadyumun altına iki katlı bir zemin altı otopark da bulunacak. İlçedeki parklanma sorununa da çözüm sağlayacak zemin altı otopark 997 araçlık bir kapasiteye sahip olacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Gaziosmanpaşa ilçemiz bugüne kadar yetiştirdiği pek çok başarılı sporcuyla adını duyurmuştur. Amacımız ilçemizdeki yetenekli sporcularımıza çok daha iyi fırsatlar sunarak onların önünü açmaktır. Bu amaçla çıktığımız yolda Gaziosmanpaşa Stadyumumuzu modern ve son teknolojiyle donatarak ilçemizdeki spor kulüplerimizin hizmetine sunacağız. İnanıyorum ki, bu stadımız spor kulüplerimizin bugünkü başarılarına yenilerini eklemelerine imkan sağlayacak. Projemizle, yeni stadımıza ulaşım da büyük bir rahatlıkla sağlanacak. Ayrıca stadımızın altına yapacağımız zemin altı otopark, ilçemizdeki parklanma sorununa çözüm getirecektir. İhtiyaç halinde zemin altı otoparkımızı kapalı pazar yeri olarak da kullanabileceğiz. Dolayısıyla Gaziosmanpaşa Stadyumumuzu yenileyerek, hem spor camiasına büyük bir katkı sunacağız hem de ilçemizdeki ulaşım sorununa da çözüm üretmiş olacağız. Ben halkımızın bu projeyi gerçekten sahiplendiğini biliyor ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yeni Gaziosmanpaşa Stadyumu Göz Dolduracak

Yeni Gaziosmanpaşa Stadyumu Göz Dolduracak

Yeni Gaziosmanpaşa Stadyumu Göz Dolduracak

Yeni Gaziosmanpaşa Stadyumu Göz Dolduracak

Yeni Gaziosmanpaşa Stadyumu Göz Dolduracak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim