• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun:

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun:
Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, çıkarılan madenlerin taşınmasında nakliyecilere çok büyük bir iş sunduklarını belirterek,...

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, çıkarılan madenlerin taşınmasında nakliyecilere çok büyük bir iş sunduklarını belirterek, nakliyeci esnafına yeni iş imkanı sağlayacak proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yaklaşık 1 milyon liraya yapımı tamamlanan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yeni hizmet binası açılış törenine katılan Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri olarak yıllardır Sorgun nakliyecileri ile çalıştıklarını ve hiçbir zaman sorunla karşılaşmadıklarını belirterek, "Sorgun nakliyeciler Türkiye'nin üçüncü büyük nakliye firmasından biridir. Çok güzel bir ekipsiniz, yönetiminiz çok güzel. Aynen bu durumda devam edin biz de sizin daha büyümeniz için şirket olarak elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışacağız" dedi.

Nakliyecilere gelir getirecek bir proje üzerinde çalıştıklarını belirten Coşkun, "Arkadaşlarımla bir proje üzerinde çalışıyoruz. Nakliyeci için önemli olan yükü ulaştırdıktan sonra bulunduğu yerden aynı şekilde dolu gelebilmek. Hazırladığımız bir proje ile akıllı telefonla gittiğiniz yerden size yük de temin etme noktasında bir çalışma içerisindeyiz, bu müjdeyi veriyoruz" diye konuştu.

Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Nurettin Yaşar ise konuşmasında nakliyeci esnafına modern bir hizmet binası kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yaşar, "Bu yapılan bina sayesinde nakliyeci arkadaşlarımız rahat bir ortamda işlerini takip edecek. Yeni yapılan hizmet binamız modern yapısı ile nakliyeci kardeşlerimiz düşünülerek tasarlanmıştır. Orta Anadolu Bölgesi'nin en güçlü üçüncü kooperatifi olarak hizmet verecek olmaktan da mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun:

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun:

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim