• BIST 8979.2
  • Altın 2285.04
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0528
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun Gazetecilerle Bir Araya Geldi
Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Yozgat'ta görev yapan gazeteciler ile bir araya...

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Yozgat'ta görev yapan gazeteciler ile bir araya geldi.

Yozgat Gimat Sofrası'nda verilen yemekte gazeteciler ile bir araya gelen Yeni Çeltek Kömür İşletmesi Genel Müdürü Osman Coşkun, gazetecilerin gününü kutladı. Gazetecilerin toplumu bilgilendirmek adına gece gündüz demeden her türlü rahatından fedakarlık edip görevini yapan meslek erbapları olduğunu belirten Coşkun, "Tabi gazeteciler bizleri bilgilendirmek için gece gündüz her türlü rahatından fedakarlık yapıp bu görevini yapan meslek sahipleri. Tabi her ille ilgili de bir ölçü vardır. O ilin basın mensuplarının o basın medya dünyasının gelişmişlik seviyesi ile ilin gelişmişliği de aynı ölçülüyor. Dolayısıyla başta siyasiler olmak üzere, il yöneticileri olmak üzere Yozgat'ımızın gelişmesini arzu eden herkesin önce basın mensuplarının en üst teknoloji ile en üst seviyede ulusal ve uluslararası seviyede çalışmalarını kolaylaştıracak ve o bölgesinin basınının gelişmesini sağlayacak çalışmalar yapması önemli. Bunun arkasına ilin gelişmişliği de zaten kendiliğinden gelecek" dedi.

"Hepimizin amacı milletimize hizmet etmek. Bu noktada ben en çok hizmet eden meslek grubu olarak basın mensuplarını görmekteyim" diyen Coşkun, "Çünkü memurlar sabah sekiz beş çalışır ama ben yakinen tüm gazeteci arkadaşları tanıyorum. Şunu görmek mümkün gecesi gündüzü olmayan bir mesleğin erbabısınız. Ama ne için bu millet için bu gayreti yapıyorsunuz. Ben şahsım adına hepinizi baş tacı yapıyorum, öyle olmak durumundasınız. Yaptığınız hizmet karşılığında ne yapsak azdır. Ben de özellikle Yeni Çeltek Genel Müdürü olduktan sonra 10 Çalışan Gazeteciler Günü'nü unutmamaya çalışıyorum sizlerle birlikte olmak adına. Beni en çok mutlu eden davetimize geniş bir katılım olması. O beni mutlu ediyor, ben tüm basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kazasız, belasız çalışmalar temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

"2015 YILI YENİ ÇELTEK İÇİN KARLI GEÇTİ"

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri'nin 2015 yılı çalışmalarını değerlendiren Coşkun, "2015 yılı her sektör için seçimler dolayısıyla istikrar kaygısı nedeni ile durgun geçti. Ama hamdolsun şirketimiz bu seneyi bir önceki yılda bu kadar olumsuzluğa rağmen başarılı tamamladı. 150 milyona yakın ciro ile yaklaşık 20 milyon karla kapadı. Ben bu vesile ile desteği olan katkısı olan tüm arkadaşlarıma maden emekçilerimize teşekkür ediyorum. Bakanlığımıza, Türkiye Kömür İşletmelerine ve tüm teknik ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ve bizim yaptığımız çalışmaları da her vesile ile kamuoyu ile paylaşan gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah ömrümüz var oldukça ilimiz için, Yozgat için, ülkemiz, milletimiz için el ele çalışacağız, ben bunun sözünü veriyorum" dedi.

Yemek sonrası basın mensuplarının Dr. Osman Coşkun'a bir sürprizi oldu. 13 Ocak tarihi doğum günü olan Coşkun'a gazeteciler doğum günü pastası ile sürpriz yaptı. Duygulu anların yaşandığı bu anda mumları üfleyen Coşkun, tüm basın mensuplarına teşekkür etti. Yemek sonunda Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun, basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim