• BIST 9530.47
  • Altın 2476.807
  • Dolar 32.4387
  • Euro 34.7231
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Yeni Anaokulları Açılış İçin Gün Sayıyor

Yeni Anaokulları Açılış İçin Gün Sayıyor
Okul öncesi yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi iç içe vererek ilköğretime hazırlayan Yenimahalle Belediyesi, iki yeni anaokulu ile 210 miniğe daha hizmet...

Okul öncesi yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi iç içe vererek ilköğretime hazırlayan Yenimahalle Belediyesi, iki yeni anaokulu ile 210 miniğe daha hizmet verecek.

Modern ve çağdaş yapı elemanlarının kullanıldığı iki anaokulunda 3-6 yaş arası çocuklara hizmet verecek olan belediye, açılış için gün sayıyor.

A'DAN Z'YE TAM DONANIMLI ANAOKULLARI

Burç mahallesinde bin 800 metrekare kapalı alanı bulunan dört katlı Adile Naşit Anaokulu ve Gündüz Bakımevinde 8 derslik, 4 uyku odası, öğretmenler odası, rehberlik servisi, revir ve doktor odası, yemekhane, kapalı teras, çok amaçlı salon, iç bahçe, çamaşırhane, mutfak açık ve kapalı oyun alanı ile oyuncaklar bulunuyor.

Yunus Emre mahallesinde açılacak olan bin 150 metrekare kapalı alana sahip beş katlı Ragıp Tüzün Anaokulu ve Gündüz Bakımevinde ise 7 derslik, 3 uyku odası, öğretmen, doktor, psikolog ve idari odaların yanında, kapalı ve açık oyun alanları ile oyuncaklar, yemekhane, kapalı teras ve mutfak bulunuyor.

"ANAOKULLARIMIZA YOĞUN TALEP VAR"

Son kontrolleri yaparak inşaatı tamamlanmış anaokullarını gezen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çocukların rahat, mutlu ve huzurlu bir öğrenim görmesi ve neşeli zamanlar geçirebilmeleri için tüm ayrıntıları düşündüklerini belirterek, "Anaokullarımızda çocuklarımız küçük yaşta okul öncesi eğitimle eğitim öğretim hayatına tam donanımlı olarak hazırlanıyor. Ağaç yaşken eğilir. Küçükken çocuğa ne aşılarsanız büyüdüğünde meyvesini yersiniz. Biz anaokullarımıza büyük önem veriyoruz. Verdiğimiz eğitim kalitesi ve çocuklarımıza hazırladığımız koşullar nedeniyle anaokullarımıza yoğun talep oluyor ve talebi karşılamakta zorlanıyoruz. Bu nedenle iki yeni anaokulunu daha hizmete açacağız. Şimdiden tüm Yenimahalle halkına hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim