• BIST 9524.59
  • Altın 2506.507
  • Dolar 32.5875
  • Euro 34.5111
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Yeni Albümü En Çok Dinlenenler Arasında Yer Alacak!

Yeni Albümü En Çok Dinlenenler Arasında Yer Alacak!
Müzik dünyasının ünlü isimlerinden birisi olan Mert Kültür, 2011 senesinde yayınlamış olduğu 'Adrenaline' isimli single albümü ile müzik dünyasının ilgisini üzerine çekmişti.

Hem Türkiye'de hem de yurt dışında pek çok hayran kitlesine ulaşan Mert Kültür, ilk albümünün ardından dört albüm daha çıkararak; büyük bir yükselişe imza attı.

 

Sanatçı yeni yıl ile birlikte çıkardığı Infectious albümü ile en çok dinlenenler arasında yer alıyor. Şubat ayının 15'inde tüm müzik marketlerde ve sanal müzik mağazalarında yerini alan albümde sekiz parça bulunuyor. That Day, Infectious, Dance Day, Possession, Raid, Breathless, No Escape ve The Invasion parçalarından oluşan albüm oldukça hareketli ve farklı. Aynı zamanda Mert Kültür albüm kapağı için oldukça da ilgi çekici bir resim tercih etmiş. Albüm çıktığı günden beri yok satarak; en çok satılan ve dinlenenler listesine doğru adım adım ilerlerken: sanatçı Mert Kültür için pek çok albüm teklifinin yapıldığı da biliniyor. Toplamda yirmi dakikadan oluşan Infectious albümü; dans müzikleri alanında yeni bir tarzı da yansıtıyor!

 

Mert Kültür'ün son albümü olan Infectious yanı sıra, sanatçının çıkarmış olduğu Trail of Feelings, Concussion, Marvel ve ilk albümü Adrenaline'de oldukça sevilen albümler arasında yer alıyor. Müzik çalışmalarının yanı sıra yazarlık ve sosyal medya ile de ilgilenen Mert Kültür albüm haberini sosyal medya üzerinden; hayranları ile paylaşmış ve oldukça büyük bir heyecana neden olmuştu. Nitekim boş bir bekleyiş olmayan ınfection albümü çıktığı günden bu zamana kadar binlerce satıldı! Ciddi anlamda bir sosyal medya fenomeni olan Mert Kültür albüm çalışmasının yanı sıra özellikle resmi twitter hesabı @MertKultur üzerinden yapmış olduğu yorumlar ve mesajlar ile çok ünlü.

 

Kimi zaman kendi yazdığı sözleri de sosyal medya hesapları ile paylaşan ve hayranları tarafından çok sevilen sanatçı; yeni albümü ile de yeni yıla oldukça hareketli bir giriş yaptı. Spotify, Apple Music Store, Amazon Music ve müzik marketlerinde satışa sunulan ınfectious albümü; en yeni parçaları, insanı yerinden oynatan ritimleri ile müzik sevenleri bekliyor. Albüme aynı zamanda Mert Kültür’ün resmi internet sayfasından ulaşmak da mümkün!

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim