• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Yemenici Çocuk Bayramını Kutladı

Yemenici Çocuk Bayramını Kutladı
Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 tarihinin çocuklara bayram olarak armağan...

Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 tarihinin çocuklara bayram olarak armağan edildiğini belirten Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yemenici mesajında, "Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluşunun 96. Yıl dönümünü kutluyoruz. Aziz Milletimizin ve geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Mücadelesinin ancak Milletin; egemenliğine, birlik ve beraberliğine sahip çıkması ile başarabileceğine inanmıştır. Bu yönüyle değerlendirildiğinde, Milli Egemenlik ilkesi İstiklal Mücadelesinin temel dayanağını oluşturmuştur. Millet iradesinden aldığı güçle Cumhuriyeti ilan eden Meclis, Türkiye'nin modern dünya ile bütünleşme sürecinde kapsamlı reformları hayata geçirmiş, güçlü yarınların temellerini atmıştır. Çocuklarımız; sevgi dolu yürekleri, ön yargısız ve aydınlık bakışlarıyla, yaşamımızı zenginleştiren, geleceğimizin güvencesi, en değerli varlıklarımızdır. Çocuklar, insanlığın ortak umudu, geleceği ve en kıymetli hazinesidir. Unutulmamalıdır ki, umudumuz en önemli zenginliğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Sevgili Çocuklar; Sizlerin başarılı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmanız milletçe ortak amacımızdır. Hiçbir zaman unutmamalısınız ki, çalışırsanız, kendinize inanırsanız ve kendinizi en iyi şekilde yetiştirirseniz istediğiniz bütün hedefleri yakalayabilirsiniz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anarken, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve bütün vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlarım" dedi.

Yemenici Çocuk Bayramını Kutladı

Yemenici Çocuk Bayramını Kutladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim